banner388

Başkan Tok'tan Çalışanlarına Teşekkür

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, demokrasi nöbetlerinde görev yapan çalışanlarına teşekkür etti.

Başkan Tok'tan Çalışanlarına Teşekkür

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, demokrasi nöbetlerinde görev yapan çalışanlarına teşekkür etti.

16 Ağustos 2016 Salı 18:03
Başkan Tok'tan Çalışanlarına Teşekkür

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminin ilk gecesinden beri Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda bir ay boyunca demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara hizmet eden görevli personeli makamında ağırlayıp, teşekkür etti.
İlkadım Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı’nda 27 gün süresince devam eden demokrasi nöbetindeki vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla su, çay, pide ve çorba ikramında bulunmuş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Türk Halk Müziği Korosu ise 15 gün boyunca marş ve türküler söylemişti. 
Demokrasi nöbetlerinde fedakarca hizmet eden belediye çalışanlarına teşekkür eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “FETÖ mensupları milletin emanet ettiği tanklarla, uçaklarla millete kurşun sıkıp bomba atmış, ancak milletimiz darbeye ‘dur’ diyerek milli bir duruş göstermiştir. Milletin evine bomba atan, halkına kurşun sıkan bu hainlere en ağır ceza verilecektir. Tüm Türkiye’nin tek yürek olarak birleştiği bu darbe girişiminde tüm siyasi partiler güzel bir birliktelik oluşturmuşlardır. Bunun da ispatı da 7 Ağustos’taki Yenikapı Demokrasi ve Şehitler Mitingidir. Türkiye'nin bu güzel birlikteliğine her zamankinden daha da çok ihtiyaç vardır ve bu geleceğe dönük en anlamlı mesajdır.” dedi.

Son Güncelleme: 16.08.2016 18:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.