banner388

Başkan Tok Şehidin Emanetine Verdiği Sözü Tuttu

Şehidin geride bıraktığı gözü yaşlı ailesine sahip çıkan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, vermiş olduğu sözü yerine getirdi.

Başkan Tok Şehidin Emanetine Verdiği Sözü Tuttu

Şehidin geride bıraktığı gözü yaşlı ailesine sahip çıkan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, vermiş olduğu sözü yerine getirdi.

29 Kasım 2016 Salı 17:03
Başkan Tok Şehidin Emanetine Verdiği Sözü Tuttu

Geride bıraktığımız Ocak ayında Diyarbakır’ın Sur ilçesinde hain saldırı sonucu şehit olan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in inşa edilecek baba evi için eşya sözü veren Başkan Tok, evin kullanıma hazır hale gelmesinden sonra sözünü yerine getirdi.
Başkan Tok, sözünü tuttu
PKK mensubu teröristler tarafından gerçekleştirilen hain saldırıda şehit düşen 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in içler acısı baba ocağı yürekleri burkmuştu. Acılı aile için yeni ev sözünü Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,  yeni evin tüm eşyasının karşılanmasının sözünü ise İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok vermişti. Verdikleri sözleri yerine getiren iki başkan şehit ailesini mutlu etti.

Eşyalar yeni eve ulaştırıldı
Acılı ailenin yeni evinin bitmesinden sonra İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Şehit Nuh Özdemir'in Ordu Akkuş ilçesi Salman Mahallesi’nde baba evine söz verdiği eşyaların gitmesi için harekete geçti. Başkandan talimat alan belediye ekipleri, oturma odası koltuk takımı, yatak odası takımı, 2 adet tek kişilik yataklı baza, buzdolabı, çamaşır makinesi, fırınlı ocağı inşası tamamlanan eve ulaştırdı.

Şehit babasından teşekkür
Belediye ekiplerini karşılayan Şehit Özdemir'in anne ve babası, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a teşekkür etti.
 
Şehitlerimiz için ne yapsak azdır
Bizlerin yataklarından rahat uyku çekebilmesi için canını feda eden şehidimizin anne ve babası ile beraber kaldığı evin durumunu görünce yüreğinin burkulduğunu ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Şehidimiz Jandarma Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in Ordu Akkuş ilçesi Salman Mahallesi’nde bulunan baba ocağını gördüğümüzde içimiz burkulmuştu. Ordu Belediyesi’nin vermiş olduğu şehidin evinini yenileme sözünden sonra biz de bir nebze destek olabilmek adına eşyalarını yenileme sözünde bulunmuştuk. Biz acılı aileye verdiğimiz sözü tutarak şehidimizin ailesinin beyaz eşyalarını ve tüm mobilyalarını kendi ellerimizle teslim ettik. Tabii vatanı uğruna hiç düşünmeden canlarını ortaya koyan kahramanlarımızın hakkı ödenmez. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi tekrar rahmetle anıyoruz” şeklinde konuştu.
 

Son Güncelleme: 05.12.2016 09:33
Anahtar Kelimeler:
şehitSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.