banner388

Başkan Tok Kınalı Kuzuları Uğurladı

Atakum’un Kamalı Mahallesinde gerçekleştirilen asker uğurlama törenine katılan İlkadım Başkanı Erdoğan Tok, kınalı kuzuları yolcu etti.

Başkan Tok Kınalı Kuzuları Uğurladı

Atakum’un Kamalı Mahallesinde gerçekleştirilen asker uğurlama törenine katılan İlkadım Başkanı Erdoğan Tok, kınalı kuzuları yolcu etti.

24 Ocak 2017 Salı 12:35
Başkan Tok Kınalı Kuzuları Uğurladı
Samsun Haber- Samsun’un Atakum ilçesi Kamalı Mahallesinde gerçekleştirilen asker uğurlama törenine katılan Başkan Tok, askerlere kına yaktı ve tatlı dağıttı. Başkan Tok’u karşılarında gören asker ve mahalleli sevince boğulurken, başkan Mehmetçiklerle tek tek sohbet etti.



“Vatan nöbeti namustur”

Vatani görevini yerine getirmek için sabırsızlandıklarını söyleyen askerler, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un bu gurur verici günlerini paylaştığı için çok mutlu olduklarını belirttiler. Türk bayraklarını gece boyunca ellerinden düşürmeyen asker adaylardı ve mahalleliler Başkan Tok ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.



“Bizim kahramanlarımız hayali değil”

Coşku ve sevincin bir arada yaşandığı uğurlama töreninde İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok yaptığı konuşmada, “İşte biz bu yüzden büyük bir milletiz. Her gün bombalar patlıyor, sınır ötesinde harekatlarımız sürüyor, içeride ve dışarıda hainler kalleş planlarını yapıyor ama biz yine de kınalı kuzularımızı askere yollarken ağlamak yerine büyük bir coşku ve gururla yolluyoruz. Bu yüzden bizim dünyanın büyük güçlerindeki gibi algı oluşturan hayal ürünü kahramanlarımız değil, Ömer Halis Demir, Fethi Sekin ve tankları çıplak elleriyle durduran gerçek kahramanlarımız var. Sizinle ne kadar gurur duysak azdır. Vatan görevi en kutsal görevdir. Biz de asker ocağı Peygamber ocağıdır. Bu görevinizi en iyi şekilde yerine getireceğinizi biliyorum ve sizi önce Allah’a, sonra Türk Silahlı Kuvvetlerimize emanet ediyorum” dedi.
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.