banner388

Başkan Tok: Kentsel dönüşümü 'biz' çözüyoruz

Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Başkan Tok, kentsel dönüşüm sorunun çözüleceğini dile getirdi.

Başkan Tok: Kentsel dönüşümü 'biz' çözüyoruz

Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Başkan Tok, kentsel dönüşüm sorunun çözüleceğini dile getirdi.

24 Şubat 2019 Pazar 15:10
Başkan Tok: Kentsel dönüşümü 'biz' çözüyoruz

MHP Fevzi Çakmak Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi önünde MHP ve AK Partiye gönül veren vatandaşlarla buluşup ziyaret noktasına yürüyerek giden Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, AK Parti İlkadım Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, MHP ve AK Parti Mahalle Başkanları ve vatandaşlar birliktelik mesajı verdi. Ardından yaptığı konuşma ile vatandaşlara gösterdikleri ilgi için teşekkür eden Başkan Erdoğan Tok; "Bu karşılıklı sevgiyle ve Cumhur İttifakı ruhuyla sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ ÇÖZÜYORUZ

Kentsel dönüşüm konusuna değinen Başkan Tok, "Bundan dolayı ilçemizdeki tüm mahallelerimizi yakın uzak demeden ziyaret ederek, bölge sakinlerinin talep ve önerilerini dinledik. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; İlkadım'ın tüm mahallelerine gittim ve vizyon projelerimizi mahallelerimizin ihtiyacına göre şekillendirdik. İnşallah şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da daha güzel hizmetler olacak. Biz bu şehri ve ilçemizi seviyoruz ve yapmış olduğumuz hizmetlerin karşılığını her gittiğimiz yerde gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine bütün vatandaşlarımızın memnuniyeti ve güler yüzleri olarak alıyoruz. Hizmetlerimize her kesimden vatandaşlarımız büyük bir teveccüh gösteriyor ve bizleri bağrına basıyor. Sizlerin de çok yakından takip ettiği kentsel dönüşüm için ayrı bir parantez açmak istiyorum. Yıllardır büyük gayret ve çaba göstererek uğraş verdiğimiz İlkadım ilçemizdeki kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarımızla birlikte Cumhurbaşkanımızın son Samsun mitinginde, 'İlkadım İlçemizdeki kentsel dönüşüm sorunlarını biliyoruz. İnşallah, bu meseleyi halledeceğiz' ifadesi gerçekten İlkadımlı hemşerilerimin özlemle çözülmesini beklediği bir meseleydi. Cumhurbaşkanımızdan ve hükümetimizden Allah razı olsun. Bizler hükümetimizle birlikte hareket ederek yine siz değerli vatandaşlarımızın desteği ile kentsel dönüşüm projemizi hayata geçirerek sizlerin sorunlarına en kısa zamanda modern çözümler getireceğiz" sözcüklerini kullandı.

Yoğun kalabalığın yaşandığı buluşma Başkan Tok'un ev sahiplerine hediye takdim etmesi ve bol bol hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsun55 2019-02-25 09:08:57

Nerede hangi mahallenin kentsel dönüşümünü çözdünüz. ilyasköy, kadıköy ,fatih vs....Sizin mahalleniz,kentsel dönüşüm anlayışınız boş arazilere boton atmak,başka bişey değil....varoşlar kan ağlıyor

Avatar
cihan 2019-02-24 20:04:36

kaleminizi erdoğan toka kaça sattınız da kendisine yönelttiğim eleştirileri yayınlamaktan çekiniyorsunuz

Avatar
Cengiz 2019-02-25 10:10:17

Geçen seçim zamanında da Adalet Mahallesi Meskenler mevkii diye anılan bölgedeki eski binalarla ilgili konuşmuştunuz Sayın Başkan. Geçen 5 yılda kentsel dönüşümle ilgili bir hamle göremedik bu binalarla ilgili. Bu nasıl kentsel dönüşüm Sayın Başkan?

Avatar
Palavra bence... 2019-02-25 12:06:51

Öncelikle şunu söylüyeyim haberi tam okumadım bile çünkü bu haberde eroğan tok var anlayana. Bu kadar medya meraklısı bir insan olabilir mi yaa hani çözüyosun madem hastane başı ve kökçüoğlu zeytinlik mahalleleri ni neden çözmedin her seçimde bunu malzeme yapmaktan vazgeç.