banner388

Başkan Tok: İlkadım'a mega projeler kazandırdık

Cumhur İttifakı AK Parti Adayı ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Başkan Tok, İlkadım'a mega projeler kazandırdıklarını dile getirdi.

Başkan Tok: İlkadım'a mega projeler kazandırdık

Cumhur İttifakı AK Parti Adayı ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Başkan Tok, İlkadım'a mega projeler kazandırdıklarını dile getirdi.

04 Mart 2019 Pazartesi 19:24
Başkan Tok: İlkadım'a mega projeler kazandırdık

İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binasında, 2014-2019 dönemi son meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda açıklamalarda bulunan Başkan Tok, parti ayrımı yapmadan tüm meclis üyeleriyle İlkadım için uyum içerisinde çalışarak birlikte mega projeleri ilçeye kazandırdıklarını söyledi. 

HİZMET DOLU 5 YIL

İlkadım Belediye Meclisi üyelerine tek tek teşekkür ederek teşekkür plaketi taktim eden Başkan Tok, 5 yıllık süreç içerisinde gerçekleştirilen proje ve hizmetleri anlattı. Özellikle uyum içerisinde geçen bir dönem olduğunun altını çizen Başkan Tok, “Hizmetlerle dolu dolu bir 5 yılı başarı ile geride bırakıyoruz. Her zaman İlkadım için en iyisini isteyen, zaman zaman daha doğru kararlar için tartıştığımız, iyi günleri birlikte paylaştığımız ve her zaman uyum içerisinde örnek bir meclisi yaşattığımız tüm üyelerimize yürekten teşekkür ederim. Bu 5 yıllık süreç içerisinde birlikte aldığımız kararlar ile Derebahçe Sosyal Tesislerimiz, Türkiye’nin en büyük gençlik merkezi olan İlkadım Gençlik Merkezimiz, Cami ve Külliye Projemiz, Yeni Belediye Hizmet Binamız, Unkapanı Yaşam ve Kültür Merkezimiz, Koşu Yolu ve Yaşam Parkurumuz ve saymakla bitiremeyeceğimiz proje ve hizmetleri birlikte hayata geçirdik. Hepimiz aldığı kararlarla İlkadım’a altın çağını yaşatmanın gururu ile 5 yıllık sürecin son toplantısını gerçekleştiriyoruz. Ben hepinizden razıyım, sizlerin de benden razı olmanızı dileyerek hepinizi Allah’a emanet ediyorum” sözcüklerini kullandı.

BAŞKAN TOK'A ZİYARET 

Başkan Tok, 1999-2004 yılları arası İlkadım Belediye Başkanlığı yapan Necmi Akkoyunlu’yu Yeni Belediye Hizmet Binasında ağırladı. İlkadım’a Başkan Tok tarafından kazandırılan yeni hizmet binasında bir araya gelen iki başkan samimi bir sohbet ortamında projeler hakkında konuştu. İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binasında Necmi Akkoyunlu’yu ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Başkan Tok, “Her zaman iletişimimizi kuvvetli bir şekilde gerçekleştirdiğimiz Necmi Akkoyunlu ağabeyimiz davetimizi kırmayarak bizimle olduğu için teşekkür ederim” dedi. 

Akkoyunlu ise, “Bu görev genç ve dinamik kardeşim Erdoğan Tok’a da yakışıyor. Güzel ve büyük projeleri hayata geçiren kardeşim Erdoğan Tok’u bu seçimlerde de başarıyı yakalayacağına inanıyorum. Allah yardımcısı olsun. Kendisine bu yorucu maratonda başarılar diliyorum” diye belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muharrem okutan 2019-03-06 07:17:00

Bayrak yanlış asılmış düzeltmek mümkün mü