banner388

Başkan Tok: 'Hedef 2023 gençliği'

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, katıldığı belge töreninde 2023 hedeflerindeki gençliği tanımladı.

Başkan Tok: 'Hedef 2023 gençliği'

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, katıldığı belge töreninde 2023 hedeflerindeki gençliği tanımladı.

09 Ağustos 2016 Salı 16:38
Başkan Tok: 'Hedef 2023 gençliği'

Kadifekale Etüd Merkezi ve Yaşardoğu Etüd Merkezi’nde de iki aylık eğitimlerini tamamlayan öğrencileri bugün İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un da katıldığı törenle belgelerini aldılar. Öğrenciler katıldıkları 2 aylık eğitimde temel dini bilgiler, Kur'an-ı Kerim'i güzel okumanın yanıda öğretmenleri nezaretinde Samsun'un tarihi ve kültürel mekanlarını gezdiler.Öğrencilere Seyyid Kutbiddin Camii’nde kılınan öğle namazının ardından camii sundurmasında düzenlenen belge töreninde Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye edildi.

Törende konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “2023 yolundaki yeni Türkiye gençliğini milli ve manevi değerlerine bağlı, ahlaklı, etkin,girişimci, donanımlı, evrensel değerler ile kendi tarihinden aldığı değerleri harmanlayabilen olarak tasavvur ediyoruz. Gençlerimiz eğitimden yoksun kalınca, karanlık ortamlara itiliyor, şer odaklarının ellerinde gelecekleri köreliyor ve toplumdan uzaklaşıp kötü alışkanlıklar edinmektedirler. İşte bu yüzden amacımız, çocuk ve gençlerimizi eğitim, sosyal ve sportif alanlarda eğiterek Yeni Türkiye’nin inşasına hazırlamaktır”dedi.

Son Güncelleme: 09.08.2016 17:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.