banner388

Başkan Tok: “Hainler Kendi Kanları içinde Boğulacak”

İlkadım Belediye Başkanı olan Erdoğan Tok, “Onlarca masum sivil vatandaşımızın ölümüne sebep olan hainler ve yandaşları bir gün kendi kanları içinde boğulacaklardır” dedi.

Başkan Tok: “Hainler Kendi Kanları içinde Boğulacak”

İlkadım Belediye Başkanı olan Erdoğan Tok, “Onlarca masum sivil vatandaşımızın ölümüne sebep olan hainler ve yandaşları bir gün kendi kanları içinde boğulacaklardır” dedi.

29 Haziran 2016 Çarşamba 14:48
Başkan Tok: “Hainler Kendi Kanları içinde Boğulacak”

İlkadım Belediyesi tarafından geleneksel hale dönüştürülen sahur programlarının bir yenisi İlkadım Belediyesi Ihlamur Cafe Restaurant’ta İlkadım ilçesinde görev yapmakda bulunan din görevlileri ile beraber gerçekleştirildi. Gecenin geç saatlerinden düzenlenen programa ilgi yoğun oldu. Sahur programına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçe Müftüsü Yahya Polat ve İlkadım ilçesinde ki cami ve Kur’an kurslarında görev yapan din görevlileri katılım gösterdi..

MÜFTÜ’DEN BAŞKAN TOK’A TEŞEKKÜR
Gerçekleştirilen sahur programları dolayısı ile İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a ve ekibine teşekkürlerini sunan İlkadım İlçe Müftüsü Yahya Polat, “Mübarek Ramazan ayı herkesi bir araya topladığı gibi bizleri de bu gece bereketin en yoğun olduğu zamanda buluşturdu. İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok’un geleneksel hale dönüştürdüğü sahur programlarına dahil olmaktan son derece mutluluk ve memnuniyet duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Erdoğan Başkanımıza ve ekibine bu güzel kardeşlik sofralarına bizleri de davet ettiği için teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

"CAMİ CEMAATİNİ İMAMLAR ARTIRIR "
Camilerde ki cemaatlerin artış göstermesinde imamların büyük ve önemli görevleri olduğunun belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Bu gece Geleneksel hale dönüştürdüğümüz sahur programlarımızda din görevlilerimiz ile bir arada olmaktan son derece mutluluk duyuyorum. Ramazan ayının yoğun bir tempo ile geçiren din görevlisi kardeşlerimize gecenin geç saatlerinde sahur programımıza katılım gösterdiklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İlkadım’da dolu dolu Ramazan ayı geçiriyoruz ve her akşam farklı bir camimizde teravih namazı öncesinde Türkiye’nin sevilen sayılan ve bilinen hocaları ile vatandaşlarımızı buluşturuyoruz. Ramazan ayının maneviyatını daha güzel şekilde doya doya yaşıyoruz beraberinde camilerimize gittiğimizde görüyorum burada bulunan değerli hocalarımızın çok büyük emekleri var. Görüyoruz ki cami cemaatlerimiz de belirgin bir artış söz konusu. Bu artışta da cami hocalarımızın fazlası ile emeği var. Cemaat ile sohbet etmek, onların sorularına güzel bir dille açıklayıcı cevaplar vermek ile bu artış sağlanıyor. Allah imamlarımızdan ve cami görevlilerimizden razı olsun” şeklinde konuştu.

“HAYIR YOLUNDA YARIŞIYORUZ”
İlkadım ilçe sınırları içersinde her camiye destekde bulunduklarını da ifade eden Başkan Tok, “İlkadım Belediyesi olarak bizlerde ilçemizde bulunan her camimize destekde bulunuyoruz. Camilerimizin gerek çevre düzenlemesini ve gerek abdest yerlerini yeniden yapılandırıyor ve camimiz eksikliklerini gideriyoruz. Bizler bu işi severek yapıyoruz bununla birlikte severek güzel işlere ve büyük projeler imzalar atıyoruz. Türkiye’ye örnek olacak Baruthane Mahallemizdeki cami ve külliye projemizin temellerini attık ve hızla yükseltme aşamasındayız.Tamamen kesme taş ve ahşaptan inşa edilecek olan cami ve külliyemiz Selçuklu mimarisi ile muhteşem bir ambiyansa sahip olacak. Camimize gelen vatandaşlarımızın Camiye inşa edilecek olan altında kapalı otoparkı ile otopark sorununu ortadan kaldırıyoruz. Gelecek sene Allah’ın izini ile Ramazan ayında teravih namazlarımızı bu muhteşem camimize kılacağız. Allah böylesi güzel projelerimizin hizmetlerimizin devamını nasip etsin” açıklamasını belirtti.

"TÜRKİYE’NİN YÜKSELİŞİNİ ÇEKEMİYORLAR"
Türkiye’nin hızla yükselmekte olan, istikrarlı ve güçlü bir ülke olduğunu ve bu yükselişlerin dış güçler tarafından engellemek istediğinin de belirten Başkan Tok, “Ülkemizin en yoğun olarak kullanılmış olan İstanbul Uluslararası Atatürk Havalimanı’nda akşam saatleri sırasında yaşanmış olan bombalı saldırı haberi tüm ülkemizi üzdüğü gibi bizleri de derinden etkilemiştir.Onlarca masum sivil vatandaşımızın ölümüne neden olan hainler ve yandaşları bir gün kendi kanlarında boğulacaklardır.Bu katliamı yapanlardan eminiz ki misli ile hesap sorulacaktır. Ülkemiz güzel günlere gitmeye başladığı zamanda hemen içerde ve dışarıda bulunan şer güçler maalesef rahat durmuyorlar. Ne zaman ülke olarak rahatlamaya kalksak hemen bir yerlerden müdahale olunuyor. Bu canilere, gözü dönmüşlere Rabbim fırsat vermesin. Yaşanan bu hain terör saldırısında yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum'' dedi.

Son Güncelleme: 29.06.2016 14:57
Anahtar Kelimeler:
IlkadımSahurSivil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.