banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Tok, ‘‘En büyük engel sevgisizliktir”

Samsun Down Sendromlular için yürüdü.

banner269

Başkan Tok, ‘‘En büyük engel sevgisizliktir”

Samsun Down Sendromlular için yürüdü.

21 Mart 2017 Salı 15:34
Başkan Tok, ‘‘En büyük engel sevgisizliktir”

Samsun Haber - Down sendromlu çocukların ellerindeki pankart ve dövizlerle bireylere farkındalık mesajları ileten yürüyüş İstiklal Caddesi Şehir Kulübü önünde başladı. Gerçekleştirilen yürüyüşte İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Halk Sağlığı Şube Müdürü Dr. Nilden Arslan, Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlüt Seyhan, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Ali Cengiz Ciğerci, Samsun Engelliler Derneği Başkanı Onur Karaca, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Engelli Sporcular Şube Müdürü Gaye Gümüş, İl Kültür Müdürü Bayram Uzuner, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri, Down-ÇED Başkanı Ulviye Demirci, Ekolojik Bisiklet Derneği Başkanı Tanju Subaşı ve dernek üyeleri, birçok liseden öğrenciler ve down sendromlu çocukların aileleri yer aldı.

Hastalık değil, genetik farklılık

Karanfil dağıtarak down sendromlu çocuklar ve aileleriyle fotoğraflar çektiren Başkan Tok, “Bu günün down sendromlu bireyler hakkında toplumsal bilinç oluşturmak açısından önemli bir fırsat. Down sendromlu çocuklarımızla aynı havayı soluyoruz. Beraber yaşıyoruz. Onların bizden farkı artı bir olmalarıdır. Bu etkinliği farkındalık oluşturmak amacıyla düzenledik. Unutmayalım ki en büyük engel sevgisizliktir” diye konuştu.

Son Güncelleme: 21.03.2017 15:37
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunHaberDown
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.