banner388

Başkan Tok'dan Polise Destek Ziyareti

Gerçekleştirilen hain saldırı sonrası yurt genelinde başlatılan "Polisimin Yanındayım" etiketli kampanyaya Samsun'dan ilk destek İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'tan geldi.

Başkan Tok'dan Polise Destek Ziyareti

Gerçekleştirilen hain saldırı sonrası yurt genelinde başlatılan "Polisimin Yanındayım" etiketli kampanyaya Samsun'dan ilk destek İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'tan geldi.

12 Aralık 2016 Pazartesi 13:28
Başkan Tok'dan Polise Destek Ziyareti

Hain teröristler tarafından İstanbul Beşiktaş'ta çevik kuvvet otobüsüne yönelik gerçekleştirilen bombalı saldırı sonrası vatandaşlar tarafından ülke genelinde çok anlamlı bir kampanya başlatıldı. Sosyal medyada başlatılan "Polisimin Yanındayım" hareketine destek veren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Gazi Polis Karakolu'na moral ziyareti gerçekleştirdi.

Sosyal medya hesabında başlatılan kampanyaya verdiği destek kapsamında Gazi Polis Karakolu'na moral ziyareti gerçekleştiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçe Emniyet Müdürü Faruk Demir, Gazi Polis Merkezi Amiri Komiser Yardımcısı Fuat İlhan ile görevli polis memurlarına başsağlığı dileyerek Mevlid Kandillerini kutladı. Nöbetçi polis memurlarını tek-tek gezen Başkan Tok, polislere kandil simidi de ikram etti.

“Polisimizle omuz omuzayız”
İstanbul'da çevik kuvvet otobüsüne yönelik düzenlenen menfur saldırıyı lanetleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “İstanbul Beleştepe ve Maçka'da düzenlenen bombalı saldırı bir bütün olarak Türkiye'yi ve hepimizi hedef almıştır. Saldırıda birçok polisimiz kardeşimiz şehit olmuş. Birçok polisimiz de yaralanarak gazi unvanını almıştır. Saldırı da sivil kayıplarımızda oldu. Alçakça düzenlenen bu hain saldırıyı nefretle lanetliyorum. Bizim huzurumuz, güvenliğimiz ve geleceğimiz için canını feda etmekten çekinmeyen polisimizin her zaman yanındayız. Ziyaretimizle polislerimize hem başsağlığı dilemek hem moral vermek hem de onların Mevlid Kandillerini kutlamak istedik. Gazi Polis Merkezimiz olmak üzere ilçemizdeki tüm polis merkezlerine kandil simidi ikram ederek Mevlid Kandillerini tebrik ettik. Polisimizle bir olduğumuzu ve omuz omuza olduğumuzu göstermek istedik" diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 13.12.2016 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.