banner388

Başkan Togar’dan Evet Turları

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, yaklaşan referandum öncesi vatandaş ziyaretlerine devam ediyor

Başkan Togar’dan Evet Turları

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, yaklaşan referandum öncesi vatandaş ziyaretlerine devam ediyor

16 Mart 2017 Perşembe 17:16
Başkan Togar’dan Evet Turları

Türkiye sandığa gidiyor. Yaklaşan referandum öncesi heyecan giderek artıyor. Kimi vatandaş kararını verirken kimilerinde ise kararsızlık hakim. İşte tam da bu noktada devreye bilir kişiler giriyor. Kararsızlık karara bağlanmaya çalışılıyor.

Başkan Togar niçin evet denmesi gerektiğini anlatıyor

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’da bu misyonu üstlenenlerden biri olarak söylenebilir. 16 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek olan referandum öncesinde mahalle mahalle dolaşarak vatandaşları ziyaret ediyor. Niçin evet denmesi gerektiğini anlatıyor.

Bölgesinde güçlü bir Türkiye’den rahatsızlık duyulduğunu ifade etti

Türkiye’nin önündeki engellerin kalkmasına az günler kaldığını dile getiren Başkan Togar, 16 Nisan tarihini işaret ediyor ve bu doğrultuda vatandaşlardan destek istediklerini söylüyor. 

Türkiye’nin bölgesinde güçlü bir ülke haline geldiğini belirten Hasan Togar, son günlerde Avrupa ülkelerinin Türkiye’ye göstermiş oldukları tavrı da eleştirerek Türkiye’nin varlığının Avrupa devletlerinin rahatsız ettiğini söylüyor. 

''Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi bir an önce hayata geçmeli''

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin büyük bir farkla sandıktan zaferle çıkacağına olan inancını anlatan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Artık koalisyon hükümetleri, ekonomik çalkantılar, çift başlılık tarih olacak. Yeni sistem ile birlikte seçimden mutlaka tek başına iktidar çıkacak. Siyasi istikrar kalıcı hale gelecek. Hükümet kurulmama sorunu olmayacak. Hükümete güvenoyunu millet verecek. Yeni sistemle meclis için ayrı, cumhurbaşkanı için ayrı oy verilecek. Çift başlılığı ortadan kaldırmak adına daha özgür bir Türkiye için Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi bir an önce hayata geçmeli. 
Yine geçmiş dönemlerdeki koalisyon hükümetleri, darbeler ve Ülkenin başından geçen ekonomik buhranlar Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin ne kadar önemli ve gerekli olduğunu gösteriyor. Bu hükümet modeli halkın temsil gücünün arttığı, Meclisimizin ve milletvekillerimizin güç kazandığı bir sistem olacak’’ dedi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.