banner388

Başkan Togar, "Vatandaşlarımızın yanındayız"

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Doğumdan ölüme kadar hayatın her safhasında vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Togar, "Vatandaşlarımızın yanındayız"

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Doğumdan ölüme kadar hayatın her safhasında vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

14 Şubat 2019 Perşembe 15:58
Başkan Togar, "Vatandaşlarımızın yanındayız"

İLÇEMİZDE DAHA ÖNCE CENAZE FAALİYETİ YOKTU 

Başkan Togar, vatandaşın sadece mutlu gününde değil acılı günlerinde de yanlarında olarak acılarını hafifleten ve ilçede ilk defa göreve gelmesiyle uygulamaya konulan cenaze hizmetleri çalışmaları hakkında bilgi verdi. Tekkeköy halkında büyük takdir gören Tekkeköy Belediyesi Cenaze Hizmetleri çalışmalarının farklı bir önem arz ettiğini belirten Başkan Togar, “İlçemizde daha önceki yıllarda cenaze hizmetleriyle ilgili bir faaliyet yoktu. Bizler de yakınını kaybeden ailelerin yani cenaze sahiplerinin üzüntülü günlerinde yaslarını yaşamaktan başka hiçbir şey düşünmemeleri için cenaze ile ilgili ne gerekirse onların bir aile ferdi olarak hepsini ortaya koyduk” sözcüklerini kullandı.

VATANDAŞLARIMIZIN ACISINI PAYLAŞIYORUZ

İnsanların hayatında en acı gününün yakınını kaybettiği gün olduğuna vurgu yapan Başkan Togar, “İnsanoğlu için bu fani dünyadaki en acı duygu yakınını, canının bir parçasını kaybetmek geliyor. Bu acıya bir de cenaze için yapılması gereken işler eklenince, sıkıntılı durumlar yaşanabiliyor. Cenaze sahibi ailelerimiz mevsim şartlarında evlerin yetersiz kalması nedeniyle zor durumda kalabiliyordu. Bizler de gördüğümüz tüm detayları ortaya koyarak cenaze hizmetlerimizle vatandaşımızın zor gününde yanındayız. Baş sağlığı dilekleri için cenaze yakınlarına misafir olan vatandaşlarımızı Tekkeköy Belediyesi olarak bizler ağırlıyoruz. Böylelikle vatandaşımızın en acılı gününde yanlarında bulunarak acılarını bir nebze de olsa azaltmayı amaçlıyoruz” dedi.

VATANDAŞIMIZIN ACISINI HAFİFLETEN HİZMETLER ORTAYA KOYDUK

Yakınını kaybeden aile fertlerinin cenaze ile ilgili taziyeleri kabulün dışında farklı konularla uğraşmaması için uğraştıklarını kaydeden Başkan Togar, “Biz büyük bir aileyiz. Bu büyük ailenin fertleri olarak yakınını kaybeden kişinin sadece cenazesinin acısını yaşasın, ikramla, masayla, sandalyeyle, yerle uğraşmasın, bunların tamamını biz Tekkeköy Belediyesi olarak üstlenelim diyerek yola çıktık. Vatandaşımızın yanında olarak acısını hafifleten hizmetler ortaya koyduk. Daha önceki dönemlerde böyle bir uygulama yoktu. Hatta cenaze nakil aracı bile yoktu. Bizler göreve gelmemizle birlikte cenaze taşıma ve yıkama aracı, soğutmalı tabut, yaz ve kış şartları için kurulan taziye çadırları, çeşitli ikramların yanı sıra şehir dışında yapılacak definler için cenaze nakil araçlarımızı tahsis ediyoruz. Yine şehir dışında ve şehir içinde yapılacak definler için araçlarımızı görevlendiriyoruz. Doğumdan ölüme kadar hayatın her safhasında vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
he demek lazım 2019-02-14 17:34:50

sanayiye çivi çakma sen başkan sanayiden topla köylere harca bu sanayide oy kullanmıyoruz ya niye hizmet edeceksin ki örnek ilkadım sanayii kirazlıktaki esnaf samsunda oy kullanıyor sen akp ye oy kaybettiriyorsun bırak kazandırmayı zararın var

Avatar
burak 2019-02-15 09:19:25

ÇİFTLİK MAHALLESİ SORUNLARI ÇÖZÜLMEDEN OLMUYOR BAŞKANIM REZİLLİK DİZ BOYU TEKKEKÖYDE BASKA SAHİL Mİ VAR?