banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Togar'dan 2 büyük müjde

Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, olimpik yüzme havuzu ve ilçe stadının yapılması ile ilgili protokolün imzalandığı müjdesini duyurdu.

banner269

Başkan Togar'dan 2 büyük müjde

Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, olimpik yüzme havuzu ve ilçe stadının yapılması ile ilgili protokolün imzalandığı müjdesini duyurdu.

01 Mayıs 2021 Cumartesi 13:50
Başkan Togar'dan 2 büyük müjde

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, başkentteki temasları kapsamında ilçede hayata geçecek iki büyük projenin müjdesini açıkladı. Başkanı Hasan Togar olimpik yüzme havuzu ve ilçe stadının yapılması ile ilgili protokolün imzalandığını söyledi.

"İlçe stadı ve olimpik yüzme havuzu ilçemize hayırlı olsun"

Bölgenin en hızlı gelişen, değişen ve büyüyen ilçesi olan Tekkeköy’de iki büyük projenin en kısa zamanda hayat bulacağına dikkat çeken Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Gerçek manada ihtiyaç duyulan iki büyük projenin yapılması noktasında protokolümüzü imzaladık. Bu büyük başarıyı ve mutluluğu, bereketiyle gelen 11 ayın sultanı Ramazan’da paylaşmak nasip oldu. Spor kulübümüze, ilçemizin tüm gençlerine, amatör ve profesyonel spor dalları ile uğraşan sporcularımıza, futbolcularımıza tribünlü ilçe stadı ile yediden yetmişe herkesin kullanacağı örnek olimpik yüzme havuzu ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Togar’dan teşekkür

Spora ve sporculara gerekli desteğin verilmesi için her konuda üstüne düşenleri yapmaya çalıştığına değinen Başkan Togar, “Spor sağlığın ve başarının anahtarıdır. ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’ sözü de bunu en güzel şekilde ifade ediyor. Bizde bu felsefe ile ilçemize iki önemli spor kompleksinin kazandırılmasını sağladık. Bu eserlerin ilçemize kazandırılmasını talimatlandıran başta Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Dr. Muharrem Kasapoğlu beye ve süreci yakından takip edip her iki yatırımın ilçemize kazandırılmasında büyük emek ortaya koyan ve protokol imza törenimizde de bizleri yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Sayın Fuat Köktaş beye ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Bünyamin Bozgeyik beye ilçem ve şahsım adına en kalbi şükranlarımızı sunuyorum. Spor toto teşkilat başkanımız ile imzalamış olduğumuz protokol çerçevesinde en kısa zamanda ilçe stadımız ve olimpik yüzme havuzumuz ilçemizin hizmetinde olacak. İlçemize ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2021-05-01 16:45:15

tekkeköyün en acil ihtiyacı stadyum ve yüzme havuzuydu. çünkü mevcut yarı olimpik yüzme havuzu ve 33 bin kişilik stadyum yetersiz kalıyordu. işi olmayan halkımız artık bol bol yüzmeye ve stadyuma gider. sağolasın başkan

Avatar
Egemen 2021-05-01 16:56:47

Hastane noldu?

Avatar
ferdi 2021-05-02 01:57:19

durmak yok. boş işlere devam.....

Avatar
adil tekkekoylu mubadil 2021-05-02 06:58:54

bende beton doktugunuz gudedi ovasi tekrar tarima acildi diyeceksin sanmistim..