banner388

Başkan Togar'a 'Sıfır Atık' ödül

Tekkeköy Belediyesi, ‘Sıfır Atık Projesi’nde ödüle layık görüldü. Emine Erdoğan’ın da katıldığı törenle ödül Başkan Togar’a verildi.

Başkan Togar'a 'Sıfır Atık' ödül

Tekkeköy Belediyesi, ‘Sıfır Atık Projesi’nde ödüle layık görüldü. Emine Erdoğan’ın da katıldığı törenle ödül Başkan Togar’a verildi.

28 Ekim 2020 Çarşamba 11:40
Başkan Togar'a 'Sıfır Atık' ödül

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ATO Congresium’da düzenlenen ‘Sıfır Atık ve Belediyeler Kongre ve Ödül Töreni’ne katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği iş birliğinde düzenlenen törende Tekkeköy Belediyesi, ‘Sıfır Atık Projesi Yarışması’nda ödüle layık görüldü.

BU ÖDÜL BİZLERİ MUTLU ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve çok sayıda davetlinin katıldığı özel programda ödülünü alan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Geleceğimize ve yarınlarımıza emaneti en iyi şekilde bırakabilmek için yürütmüş olduğumuz projemizin böylesi anlamlı bir programda ödüle layık görülmesi bizi ziyadesiyle mutlu etti. Cumhurbaşkanımızın muhterem eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde yürütülen ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında projelendirdiğimiz çalışmalar ile gelecek nesillere daha güzel bir yaşam alanı bırakabilmek için emek harcamaya devam edeceğiz” dedi.

PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK

Çevreye yönelik projelerin farklı alanlarda katlanarak devam edeceğini söyleyen Başkan Togar, “Bilinçlenmenin en önemli merkezi olduğuna inandığımız okullarımızda Çevre Koruma Müdürlüğümüz olarak Karadeniz’in tüm belediyeleri arasında üç yıldır evsel atıklar toplama konusunda ilk sırada yer alan belediyemiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kıymetli eşleri Emine Erdoğan Hanımefendi himayelerinde yürütülen Sıfır Atık Töreni’nde ödüle layık görülmüştür. Bizleri böyle bir ödülü layık gören Emine Erdoğan Hanımefendi’ye ilçem, şahsım ve çalışanlarımız adına teşekkür ederim. Gelecek nesillere daha güzel bir çevre bırakabilmek için projelerimizi, çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 28.10.2020 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ufuk 2020-10-28 11:49:54

Bu ödül sadece AKP li belediyelere miiiiii verilıyor samsun haber sorsaydınız

Avatar
GÖKHAN 2020-10-28 14:44:05

hayırdır admin Canik belediye başkanı sayın İbrahim SANDIKÇI almadı bu ödülden ondan neden haberimiz yok...

Avatar
ayla kutman 2020-10-29 03:47:22

GULE GULE ODULU BU...

Avatar
Savaş 2020-10-29 09:00:21

Tekkeköyde milletin üzerine kömür yağıyor yürüyecek kaldırımları yok şehrin girişlerinde yol kenarlarında gelişigüzel bırakılmış hurda malzemeler tekkeköyde şehrin içinde hertürlü sanayi dükkanlar onların atıkları yola akıyor akıl tutulması bu ödül