banner388

Başkan Tekin'den flaş açıklamalar

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin katıldığı etkinlikte çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tekin, birçok konuya değinerek flaş açıklamalar yaptı.

Başkan Tekin'den flaş açıklamalar

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin katıldığı etkinlikte çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tekin, birçok konuya değinerek flaş açıklamalar yaptı.

24 Ekim 2018 Çarşamba 15:54
Başkan Tekin'den flaş açıklamalar

Samsun Haber-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alaçam İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Alaçam İlçe Başkanlığını tarafından düzenlenen "Maziden Atiye Bir Sevdadır Ülkücü Hareket" etkinliğine katılan MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin önemli açıklamalarda bulundu.

“MHP'NİN DERDİ MİLLETİN DERDİDİR”

Taner Tekin yaptığı konuşmada, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak 24 Haziran seçimlerinde hiçbir beklenti içinde olmadan, pazarlık yapmadan sadece  milletimizin geleceği devletimizin bekası için Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin bir ittifak çağrısıyla Cumhur İttifakına evet dedik. MHP olarak üstümüze düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getirdik ve bu ittifak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hedefine ulaştı. 24 Haziran gecesi Genel Başkanımız için Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı bekliyor, bakanlık isteyecek söylentilerine 'Biz hiçbir beklenti içinde olmadık siz hükümetinizi kendiniz oluşturunuz' diyerek Genel Başkanımız en güzel cevabı vermiştir. Ancak "Önce Ülkem ve milletim" diyen bir siyasi partinin elbette ki bazı dertleri olacak. Peki derdi nedir MHP'nin, Türk Milletinin derdi Milliyetçi Hareket Partisinin derdidir" şeklinde konuşan Tekin, " İşte o yüzden MHP diyor ki fındık meselesini çözelim. Fındıkla alakalı önerge veriyoruz reddediliyor. Emeklilikte yaşa takılanların sorunlarını çözelim diyoruz oralı olan yok. Uzman Çavuşlarımızın, polislerimizin öğretmenlerimizin sorunlarını çözecek öneriler sunuyoruz sesimizi duyan yok. Çözülme sürecinde siyasi baskıyla yasaklanan AND'ımızla ilgili mahkemelerin vermiş olduğu karara en azından Papaz davasına duyduğunuz saygıyı gösterin diyoruz havalara zıplıyorlar. Binlerce kader mahkumu var şu af meselesini çözelim diyoruz. MHP'nin iyi niyeti çarpıtılıyor ve MHP'yi  uyuşturucu satıcılarını affetmek istiyor gibi mesnetsiz yakıştırmalar yapıyorlar. MHP'yi uyuşturucu ile anmak en hafif tabiriyle cehalettir. Uyuşturucu en hassas olduğumuz sorunlardan birisidir. Ülkücü hareketi bu konuda tartışmaya açmak kimsenin harcı değildir" sözcüklerini kullandı.

Son Güncelleme: 24.10.2018 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esnaf 2018-10-24 22:53:18

Papaza af var tahliye var yasa var,peki bu insanların batmış,iflas etmiş icralık esnafımız var bunlara af,yılardır ailesi bı ümitle af bekleyen belki tövbe etmiş,çocukların anne baba beklemeleri bı ümitle,hepsini af etmeye bilirsin bence olabilir.bu kadar kattarligi Papaza neden yapılmadı,eritin satıcısını daha dün gece saldiniz buna niye tahliye çıktı,mazluma garibana niye yok,sık doku ayır af edilmeyeceği af etme.