banner388

Başkan Taşçı’dan Samsun Basınına Övgü

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsun basınıyla iftar etkinliğinde bir araya geldi.    

Başkan Taşçı’dan Samsun Basınına Övgü

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsun basınıyla iftar etkinliğinde bir araya geldi.    

31 Mayıs 2018 Perşembe 10:08

Samsun haber - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsun basınıyla iftar etkinliğinde bir araya geldi. Atakum’da bulunan Yalı Kafe’de düzenlenen iftar etkinliğinde Başkan Taşçı, basın mensuplarıyla tek tek selamlaştı.

“Bir arada bulunmaktan onur duydum”

Basın camiası ile bulunmaktan mutluluk ve onur duyduğunu ifade eden Başkan Taşçı, “Böyle güzel bir birliktelik tablosuna yaptığınız ev sahipliğinden dolayı hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum. Bugün burada Atakum Belediyemizde siz değerli kamuoyunu en iyi bilinçlendirme aracısı olan gerek yazılı gerekse görsel basınımızın çok değerli mensuplarına, muhabirinden genel yayın yönetmenine kadar bir arada bulunmaktan mutluluk ve onur duydum” dedi.

“Sizlerin sayesinde halkımıza ulaşabiliyoruz”

Basın sayesinde halka ulaştıklarını söyleyen Taşçı, “Özellikle Atakum Belediyesi olarak bu zamana kadar vermiş olduğunuz desteklerden dolayı hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum. Çünkü bizler sizlerin sayesinde halkımıza ulaşabiliyoruz. Sizlerin sayesinde halkımızın bilgilenmesi, bilinçlenmesi noktasında biz de amacımıza ulaşmış oluyoruz. Çünkü çok güzel işler yapabiliriz ancak yaptığımız işlerden halkımızın haberi olmadığı sürece bizler yaptığımız işin meyvesini almamış oluyoruz. Bunun için halkımızın bilinçlenmesi çok önemlidir. Neticede bizler bu makamlara halk oyu ve demokrasiyle, seçimle gelen insanlar olduğumuz için, halkla ilişki noktasında en güzel şekilde basın ile irtibatı sağlamak zorundayız diye düşünüyorum” şeklinde ifade etti.

Müberra TAŞÇI/Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 31.05.2018 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.