banner388

Başkan Taşçı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Samsun’a bağlı Atakum ilçesinde AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, Atakumlu muhtarlarla bir araya geldiler.

Başkan Taşçı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Samsun’a bağlı Atakum ilçesinde AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, Atakumlu muhtarlarla bir araya geldiler.

18 Mart 2017 Cumartesi 19:08
Başkan Taşçı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Samsun Haber- Samsun’a bağlı Atakum ilçesinde AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, Atakumlu muhtarlarla bir araya geldiler.

‘Gün el ele verme günüdür’

Milletvekili Orhan Kırcalı, “Bizim liderimiz gücünü her zaman milletinden almıştır. Sadece milletten aldığı güç ile yoluna devam etmiştir. Milleti temsil noktasında ise siz değerli muhtarlarımıza büyük önem vermiştir. Sizlere verdiği değeri en iyi sizler biliyorsunuz. Yıllar yılı bu ülkenin yanlış kişiler ve yanlış bir sistem yüzünden neler çektiğini yine en iyi siz biliyorsunuz. Gün, yeni, güçlü ve gelecek günlerden kaygı duymayan bir Türkiye için el ele, gönül gönüle verme günüdür” diye konuştu.

‘Çok zor zamanlardan geçtik’

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ise, “Bu ülke çok zor zamanlardan geçti. Bu ülke üzerinde defalarca oyunlar oynandı. Bu ülke üzerinde defalarca hain planlar yapıldı. Ama Allah’ın da izniyle her seferinde ayağa kalkabildik. Son 15 yıldır ülkenin nereden nereye geldiğini sizler hepimizden iyi biliyorsunuz. Mevcut sistemin defolarını, eksiklerini ve ülkeyi ne hale getirdiğini çok iyi biliyoruz. Bizler birlikte olduğumuzda neler yapabileceğimizi yedi düvele gösterdik. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın milletiyle birlikte ve sadece milleti için neler yaptığının hep beraber şahitleriyiz. Olmaz denilenlerin olduğu, hayallerin hayal olmaktan çıkıp yaşandığı günleri yaşadık. Dev projeler, dev hizmetler hayata geçti. Şimdi önümüzde bu projeler ve hizmetler kadar önemli bir referandum var. Buradan da hep birlikte alnımızın akıyla çıkacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

’16 Nisan tarihi bir gün’

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ise yaptığı konuşmasında, “Bu ülkede bir tarih yazılıyor. Bu yazılan tarihin en önemli yerlerinden birinde de sizler varsınız. Burada bu ülkenin yaşayan tarihleri konumunda olan birçok büyüğümüz muhtarımız var. Ülkenin bütün olumsuzluk ve engellemelere rağmen 15 yılda geldiği nokta sizin malumunuz. Bu topraklar ne zaman size ihtiyaç duysa siz oradaydınız. İşte 16 Nisan günü de, tarihi günlerden biridir. Bu tarihi birlikte yazacağımıza eminim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.