banner388

Başkan Taşçı Mahalle Sakinlerine Seslendi

Samsun’a bağlı Atakum ilçesinin Belediye Başkanı İshak Taşçı katıldığı programda Kamalı Mahallesi sakinlerine seslendi.

Başkan Taşçı Mahalle Sakinlerine Seslendi

Samsun’a bağlı Atakum ilçesinin Belediye Başkanı İshak Taşçı katıldığı programda Kamalı Mahallesi sakinlerine seslendi.

19 Mart 2017 Pazar 22:05
Başkan Taşçı Mahalle Sakinlerine Seslendi

Samsun Haber- Samsun’a bağlı Atakum ilçesinin Belediye Başkanı İshak Taşçı katıldığı programda Kamalı Mahallesi sakinlerine seslendi.

‘Cumhurbaşkanımızla Tarih Yazıyoruz’

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, tarihi bir olaya tanıklık edildiğine değinerek, “Bugün bütün dünyanın gıpta ile baktığı, sevmeyenlerinin bile taktir etmek zorunda kaldığı, bir kesim tarafından ne yaparsa yapsın ön yargıyla yaklaştığı ama şartlar ne olursa olsun milleti için, vatanı için, bayrağı için mücadeleyi bırakmadığı bir liderimiz var. Gücünü bulunduğu makamlardan değil, sizlerden alan bir rol modeliniz var. O sizi asla yalnız bırakmadı, sizde onu asla yalnız yürütmediniz. Şimdi ülke için bir milat var önümüzde. Tarihi bir ana yine eşlik ediyoruz. Yine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile tarih yazıyoruz” ifadelerini kullandı.

’16 Nisan Milattır’

Gençlere Türkiye siyasi tarihinin en büyük desteğini sunan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin iyi anlaşılmasının çok önemli olduğunu belirten Taşçı, “Siz son olarak 15 Temmuz sürecinde söz konusu vatan, millet, bayrak ve demokrasi olunca neler yapabileceğinizi bütün dünyaya gösterdiniz. Siz bugün 18 yaş seçilme hakkına karşı çıkanlara verilen en güzel cevapsınız. Siz makam ve mevki düşünerek tanklara, mermilere, bombalara karşı durmadınız. İşte bu karşılık beklemeksizin ortaya koyduğunuz tarifi olmayan, karşılığı kestirilemeyen tavrınız, seçilme hakkını ne kadar hak ettiğinizi gösteriyor. Sizler belki 15 yıl öncesinin Türkiye’sini hatırlamıyorsunuz ama tanıklık ettiğiniz tarih sizi, geleceğe hazırladı. Şimdi gün sizin gününüzdür. Ben sizlerin evet diyeceğini biliyorum. Ama size daha fazlası düşüyor. Bugüne ve yarına sizin coşkunuz ve inancınız damga vuracak. 16 Nisan milattır" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.