banner388

Başkan Taşçı: 'Gençlerimizle gurur duyuyoruz'

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 15 Temmuz'da Türk gençliğinin kim olduğunu, ne olduğunu tüm Dünyanın gördüğünü belirterek, "Gençlerimizle gurur duyuyoruz" dedi.

Başkan Taşçı: 'Gençlerimizle gurur duyuyoruz'

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 15 Temmuz'da Türk gençliğinin kim olduğunu, ne olduğunu tüm Dünyanın gördüğünü belirterek, "Gençlerimizle gurur duyuyoruz" dedi.

05 Ekim 2016 Çarşamba 15:25
Başkan Taşçı: 'Gençlerimizle gurur duyuyoruz'

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Samsun Şubesi Başnaı Furkan Okudan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı ziyaret ederek 15 Temmuz gecesi Atakum’da sağlanan birliktelik ve ardından gerçekleştirilen demokrasi nöbetleri için teşekkür etti. 

Başkan Taşçı’nın örnek bir duruş sergilediğini söyleyen ASKON Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan,  İhanet içerisindeki bölücü FETÖ’cüler, kendi güçlerini milletin gücünden üstün görüp hain bir kalkışma içerisine girdiler, ama neyse ki milletimiz, o hainlere hak ettikleri yanıtı verdi. 15 Temmuz süreci ve devamında gerçekleştirilen demokrasi nöbetleri, bu milletin devletine ve milli iradesine bağlılığının en büyük göstergelerinden biridir ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı da bu sürecin önemli isimleri arasında yerini almıştır, takdirimizi kazanan Başkan Taşçı’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ise, 15 Temmuz'da Türk gençliğinin kim olduğunu, ne olduğunu tüm Dünyanın gördüğünü belirterek, "Söz konusu vatan olunca, gerisini teferruat olarak gören gençlerimizle gurur duyuyoruz ve üyeleri genç iş adamlarımızdan oluşan ASKON’da bu nokta da bizler için kıymetlidir, övgü dolu sözlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Atlatılan bu zor süreçte milli iradenin, millet olmanın bizim için ne karar önemli olduğunu ortaya koyduk. Ben de bu vesileyle 15 Temmuz hain darbe girişiminin ilk anlarından itibaren sokaklara dökülen, günlerce demokrasi nöbetlerinde milli iradeye sahip çıkan ve FETÖ’cü vatan hainlerine karşı sağlam bir duruş ortaya koyan hemşerilerimize bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

SADEF’ten davet
Ayrıca, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur ve Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Yıldıray Baş, Başkan Taşçı’yı ziyaret etti ve SADEF Başkanı Yıldıray Baş, 18-24 Ekim 2016 tarihleri arasında SADEF öncülüğünde gerçekleştirilecek olan İstanbul’da geniş katılımla gerçekleşecek olan Samsun Tanıtım Günlerine, Başkan Taşçı’yı davet etti.
 

Son Güncelleme: 05.10.2016 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.