banner388

Başkan Taşçı ''Evet'' Turunda

Referandum öncesi vatandaşlarla buluşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Başkanlık sistemi ile kazanan Türkiye olacak. Sandıktan çıkan her bir evet oyu, Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşıyacak” dedi.

Başkan Taşçı ''Evet'' Turunda

Referandum öncesi vatandaşlarla buluşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Başkanlık sistemi ile kazanan Türkiye olacak. Sandıktan çıkan her bir evet oyu, Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşıyacak” dedi.

03 Mart 2017 Cuma 13:42
Başkan Taşçı ''Evet'' Turunda

Samsun Haber- Referandum öncesi mahalle toplantılarını sürdüren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Türkiye’nin önemli bir seçim sürecinde olduğunu kaydederek, vatandaşlara yeni anayasa ve sistem hakkında detaylı bilgi vermeye devam ediyor. AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve AK Parti Atakum Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla buluşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, referandumda sandıktan çıkacak olan her bir evet oyunun, Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşıyacağını söyledi.

“Demokrasi milletin himayesinde”

Denizevleri ve Sarıtaş Mahallelerine gerçekleştirilen ziyaret programları kapsamında vatandaşlarla ve mahalle esnafıyla buluşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Demokrasinin teminat altına alınması, milletin himayesine verilmesi, ülkemizin en büyük gerekliliklerinden bir tanesidir. Aynı şekilde yürütmenin tek bir elde olması sayesinde, Cumhurbaşkanı ve hükümet çatışması gibi büyük bir sıkıntının da önüne geçilmiş olacak. Yakın tarihten onlarca örneğini hatırladığımız bu çatışmalar nedeniyle, ülkemiz ekonomi başta olmak üzere ciddi kayıplar yaşamıştır. Başkanlık sistemi ile bu çatışmalar son bulacak” diye konuştu.
 

“Kazanan Türkiye olacak”

Başkan Taşçı sözlerinin devamında şunları kaydetti: “Türkiye’nin yıllardır mücadele ettiği terör belasının kökünden bitirilmesi için, siyasette ve ekonomide istikrarın sağlanması ve istihdam alanlarının daha da arttırılması için başkanlık sistemine ihtiyacımız var. Başkanlık sistemi ile birlikte darbelerde tarihe gömülmüş olacak. Ülkemize neredeyse her on yılda bir darbe yaşatanlar, otoritenin tek bir elde olması nedeniyle bu hayallerine artık ulaşamayacaklar. Türkiye’de değişim ve gelişim süreci hızlanacak. Başkanlık sistemi ile kazanan Türkiye olacak. Sandıktan çıkan her bir evet oyu, Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşıyacak.”
 

Köksoy: “Bürokrasi tıkanıklıkları son bulacak”

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ise konuşmasında başkanlık sisteminin gerekliliğine dikkat çekerek, “Sistem, öncelikle ülkemizdeki istikrar sürecinin garantisi olacak. Türkiye’ye kazandırılan mega projeler hızlanacak ve yatırımların önü açılacak. Yıllardır yaşadığımız o bürokrasi tıkanıklıkları, başkanlık sistemiyle birlikte son bulacak. Bu da beraberinde karar alma süreçlerini hızlandıracak. Türkiye üzerinde hain planları olanların kökü kazınacak. Neresinden bakılırsa bakılsın, başkanlık sistemi, Türkiye’yi 2023 ve 2053 vizyonuna ulaştıracak” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.