banner388

Başkan Taşçı da isyan etti: Ayıptır ayıp!

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Millet İttifakı Adayı Cemil Deveci ve İyi Parti Milletvekili Bedri Yaşar’la birlikte aynı karede yer aldığı görüntülerin kasıtlı olarak servis edilerek yanlış bir algı oluşturulmak istendiğini söyledi. 

Başkan Taşçı da isyan etti: Ayıptır ayıp!

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Millet İttifakı Adayı Cemil Deveci ve İyi Parti Milletvekili Bedri Yaşar’la birlikte aynı karede yer aldığı görüntülerin kasıtlı olarak servis edilerek yanlış bir algı oluşturulmak istendiğini söyledi. 

15 Mart 2019 Cuma 13:16
Başkan Taşçı da isyan etti: Ayıptır ayıp!

Millet İttifakı adayı Cemil Deveci ile aynı masada çekilen fotoğraflarının bazı sitelerde yayınlanması üzerine Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı’ya konuşan Taşçı, “Millet İttifakı masasında sürpriz isim” başlığıyla servis edilen haberin iyi niyetle yapılmadığın iddia etti.

GİZLİ SAKLI BİR ŞEY DEĞİL

"Millet İttifakı Atakum'da Tek Yürek" diye ironi yapılan haberde, “Ak Parti tarafından tekrar aday gösterilmeyen İshak Taşçı'nın da yer alması dikkat çekti” deniliyordu. Atakum belediye başkanı İshak Taşçının İyi Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, İyi Parti İl Başkanı, ilçe başkanı CHP 'li yöneticiler ve CHP ve Millet İttifakı Atakum Belediye Başkan adayı Cemil Deveci ile aynı karede yer alıyordu.

“BİZİM ADAYIMIZ BELLİ”

Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı’ya konuşan Taşçı, aday gösterilmediği için kırgın olmadığını söyledi. Başkan Taşçı, siyasetin her geçen gün çirkinleştiğini öne sürerek “Bizim duruşumuz bellidir. Partimizin sonuna kadar arkasındayız. Ancak bu yapılmak istenen şey tek kelimeyle ayıptır. Bizim adayımız bellidir, biz de adayımızın seçim çalışmalarına katılıyor ve elimizden gelen çabayı gösteriyoruz” dedi.

SİYASETİN DÜZEYİ DÜŞTÜ

Artvinliler gecesinde tüm siyasilerin aynı salonda oyduğunu kaydeden Başkan Taşçı şöyle devam etti; “Benim Millet İttifakı adayı Cemil Deveci ve İyi Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar’la aynı masada birlikte görüntülendiğimiz fotoğraf Atakum Artvinliler Derneğinin ilçemizde düzenlenen gecesinde çekilmiştir. Aynı masada Atakum İlçe Başkanımız Haluk Köksoy, Atakum Belediye Başkan adayımız Zihni Şahin ve partili arkadaşlarımız da vardı. Ancak onlar gittikten sonra çekilen fotoğraf bilerek servis edildi. Maalesef siyasetin düzeyi çok düştü. Böyle bir algı oluşturmak isteyenleri kınıyorum” dedi.

Samsunhaber.com

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ss 2019-03-15 13:32:54

İsin icinde cemil deveci varsa gururlanmalisin :) hic olmasa adam gibi adam cikipta cigirma

Avatar
kral samsun 2019-03-15 13:40:24

Adamın dibi Kral Başkanım,Lozan Cadde yapımından dolayı dolmuş güzergahı değişmişti.Lütfen bi an evvel dolmuşların eski güzergahından ulaşım sağlaması için gerekli işlemleri yapmanızı rica ediyoruz mahalle halkı olarak.

Avatar
Recep Uyanik 2019-03-15 16:08:53

Tascinin neden yeniden aday gosterilmedigini Atakum da kime sorsaniz soyler ..sahilden soyle kafanizi kaldirdiginiz da ...sizde anlayabilirsiniz..Samsunumuzu seviyoruz sevenleri aday olarak gormek istiyoruz..

Avatar
yusuf 61 - 55 2019-03-15 17:57:36

Herşey iyi olacak
Samsun a iyi gelecek
Hayati Tekin
cemil deveci

Avatar
Grande 2019-03-15 18:42:42

Aiyasetin seviyesi düşmüş mü cidden :) Kendi baslarına gelince ahhh ahhh.

Avatar
Nazif karatassiz 2019-03-15 18:52:05

Chp işi gücü fesatlık chp kadar şeytan bi partidaha yok bunu bile bile oy verenlerde aynısıdır

Avatar
AHMET 2019-03-15 16:41:08

Siyasetin düzeyi düşmesine düştüde olumlu veya olumsuz bir yazı görmedik servisi CHP mi yapmış acaba

Avatar
Murat bal 2019-03-16 11:04:23

Başkanım güneş balçıkla sıvanmaz biz seni bu günden değil ilk günden tanıyoruz duruşunda şeklinde onlara bin basar onlar istedikleri kadar konuşsun biz KİMİN ADAM KİMİN MADAM olduğunu biliyoruz