banner388

Başkan Sarıcaoğlu, Oğlunu Evlendirdi

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun oğlu Atıf Sarıcaoğlu, Emine Özakça ile evlendi. 

Başkan Sarıcaoğlu, Oğlunu Evlendirdi

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun oğlu Atıf Sarıcaoğlu, Emine Özakça ile evlendi. 

23 Ağustos 2016 Salı 11:20
Başkan Sarıcaoğlu, Oğlunu Evlendirdi

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu oğlunu Kavak'ta yapımı yeni tamamlanan 19 Mayıs Mahallesi Kardelen Düğün Salonu’nda evlendirdi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın kıydığı nikaha eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belür, AK Parti Kavak ilçe Başkanı Bülent Yüksel, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, siyasiler, bürokratlar, öğretim görevlileri, dernek başkanları, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Atıf ve Emine çiftinin nikah şahitliğini ise AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, AK Parti Kavak ilçe Başkanı Bülent Yüksel yaptı.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ile eşi Narin Sarıcaoğlu düğüne gelen misafirleriyle tek tek ilgilendi. Oldukça duygusal anlar yaşayan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayıp yanımızda olan tüm dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar birçok kez elime mikrofon alıp konuşmalar yaptım, fakat hiçbirinde bu kadar heyecanlanmamıştım. Burada bir şeyler söylemek gerçekten çok güç, oğlumun düğününe  uzaktan ve yakından katılan çok kıymetli siz değerli konuklarımıza Özakça ve Sarıcaoğlu aileleri adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum”diye konuştu.

Son Güncelleme: 23.08.2016 11:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.