banner388

Başkan Sarıcaoğlu'ndan İşsizliği Yok Edecek Formül

Kavak'ta işsizlikle mücadelede belediye yoğun çaba sarf ediyor. Belediye Başkanı Sarıcaoğlu, işsizliği yok etmenin formülünü açıkladı. 

Başkan Sarıcaoğlu'ndan İşsizliği Yok Edecek Formül

Kavak'ta işsizlikle mücadelede belediye yoğun çaba sarf ediyor. Belediye Başkanı Sarıcaoğlu, işsizliği yok etmenin formülünü açıkladı. 

04 Ekim 2016 Salı 14:59
Başkan Sarıcaoğlu'ndan İşsizliği Yok Edecek Formül

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, şu ana kadar 600'e yakın kişiyi değişik yerlerde işe yerleştirdiğini ifade ederek, "Türkiye'nin genel sorunu olduğu gibi ilçemizin de en büyük sorunu işsizlerin çok olmasıydı. İlçemizden göçe seyirci kalamazdık. Ekibimizle bir strateji geliştirip iş arayan ile işverenin arasında köprü olduk. Organize Sanayi Bölgemizdeki fabrikaları tek tek gezip işçi arayan işverenlerimizden gerekli bilgileri alıp, belediyemizde kurduğumuz Halkla İlişkiler birimine iş için gelen vatandaşlarımızın pozisyonuna göre buralara yerleştiriyoruz. Şimdiye kadar 600'e yakın vatandaşımızı bu sayede iş sahibi yaptık. Basın yoluyla da pek çok kez eleman aradığımızı dile getirdik, hatta zabıta birimimizden anons ile işçi dahi aradık, çünkü amacımız ilçemizdeki işsizliği yok edip başka yerlerde yaşayan vatandaşlarımızı ilçemize geri getirebilmek. İşsiz vatandaşlarımıza buradan yine sesleniyorum ‘gelin Çözüm Merkezimize başvurunuzu yapın, size uygun pozisyon olduğunda mutlaka geri dönüş yapılacaktır.’ Rabbim imkan verdiği müddetçe ilçemizde işsiz kalmayacak" dedi.

Kavak Belediyesi’nin kurmuş olduğu Çözüm Merkezi aynı zamanda İŞKUR kayıtlarını da vatandaşları Samsun’a yormadan kendi içerisinde yapıyor. Kurulan Halkla İlişkiler birimi sayesinde ilçede yaşayan her vatandaşın her sorununa çözüm getirebilmek adına tüm fırsatlar değerlendiriliyor. Kavak Belediyesi, aynı zamanda Organize Sanayi Bölgesi’ne yeni yatırımcıları teşvik edebilmek için tüm imkanları seferber ediyor.

Son Güncelleme: 04.10.2016 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.