banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Sandıkçı: "Bir lirayı dahi önemsiyoruz"

“Başkan Mahallemde” projesi kapsamında mahalleliyle buluşan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı; "Sizlerden toplanan vergilerle sizler adına hizmet veriyoruz. Bu nedenle adım atarken bir lirayı dahi önemsiyoruz." diye konuştu.

banner269

Başkan Sandıkçı: "Bir lirayı dahi önemsiyoruz"

“Başkan Mahallemde” projesi kapsamında mahalleliyle buluşan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı; "Sizlerden toplanan vergilerle sizler adına hizmet veriyoruz. Bu nedenle adım atarken bir lirayı dahi önemsiyoruz." diye konuştu.

17 Kasım 2019 Pazar 19:23
Başkan Sandıkçı: "Bir lirayı dahi önemsiyoruz"

Canik Belediyesi tarafından başlatılan “Başkan Mahallemdeprojesinin bu haftaki adresi Uludağ Mahallesi oldu. Uludağ Mahallesi Uludağ Merkez Camii önünde Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, mahalle buluşmaları projesi kapsamında Uludağ Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Projelerden bahsetti

Başkan İbrahim Sandıkçı'nın mahallelilerle yaptığı samimi ve içten konuşması, vatandaşların problemleriyle ilgilenmesi ve sorunları çözmeye çalışması vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Konuşmasının satır aralarında önemli mesajlar veren Sandıkçı, gerçekleştirdiği konuşmada; mahalle ve ilçenin genel ihtiyaçları olan yatırımlardan, olması gereken kurumsal hizmetlerden, yol, kaldırım, temizlik çalışmalarından, kentsel dönüşüm, hükümet konağı, gençlik merkezi gibi ilçenin temel ihtiyacı olan yatırımlardan bahsederek ihale tarihleri ve yatırımın ilçeye kazandırılacağı tarihlerle ilgili net ifadeler kullandı.

"Bir olacağız, beraber olacağız"

Çalışmalarına son hızda devam ettiklerini belirten Sandıkçı; "Sizlerden toplanan vergilerle sizler adına hizmet veriyoruz. Bu nedenle adım atarken bir lirayı dahi önemsiyoruz. Yapacağımız hizmetlerin doğruluğunu önce anlatıp, vatandaşlarımızı ikna edip sonrasında hizmeti hayata geçireceğiz. İstişareyi elden bırakmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bir olacağız, beraber olacağız, sorunları birlikte çözeceğiz. Milletvekillerimiz, belediye başkanları, kamu kuruluşlarının idarecileriyle birlikte tüm bileşenleri ile bir ilçenin olmazsa olmazı olan hükümet konağı, gençlik merkezi gibi fiziki alanların bölgemize kazandırılmasın da imza aşamasını tamamladık. Uygulama aşamasına da en kısa sürede geçeceğiz. Seçim boyunca verdiğimiz sözleri beş yıl içerisinde ilçemize kazandırma azmini hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz” dedi.

Sandıkçı, sözlerini rahmetli Necmettin Erbakan’ın şu sözlerine atıfta bulunarak tamamladı: “Bu millet yaptıklarınızı asla unutmaz, bizlerde yaptığımız doğru hizmetleri unutturmamak için gayret göstereceğiz.”

Toplantıya Başkan Sandıkçı’nın yanı sıra AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gencay, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, Uludağ Mahallesi Muhtarı Recep Ali Korkmaz, İlçe yönetim kurulu üyeleri, teşkilat mensupları, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların yoğun katılım sağladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsun 2019-11-18 14:28:23

Sayin başkan senin şansına Canik bataklık gibi hiç osman beyi telefonla arayip sen ne utanmaz ne arlanmaz adamsın demedinmi keşke demiş olsaydın

Avatar
Meltem 2019-11-17 23:56:28

Siz gelince su faturam dustu demek osmanin yuzunden di o faturalar Allah yedirmesin

Avatar
şi 2019-11-18 09:46:36

Çünki deniz bitti....

Avatar
Akif 2019-11-18 19:30:38

Şu yollarada bı çözüm bulunsa Canik mayın tarlası gibi