banner388

Başkan Şahin: Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, doğu ilçelerindeki çalışmaları incelemeye devam ediyor.

Başkan Şahin: Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, doğu ilçelerindeki çalışmaları incelemeye devam ediyor.

08 Mayıs 2018 Salı 17:17
Başkan Şahin: Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, ilçelerin sorunları ile ilgili incelemelere devam ediyor. SASKİ Salıpazarı Hizmet Binasında gerçekleştirilen toplantıda ilçede yapılan ve yapılması planlanan hizmetler masaya yatırıldı. Toplantıda konuşan Başkan Şahin, önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Şahin, Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini ve bu süreçte her zaman dik durmak gerektiğini belirterek, "Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor. Dolayısıyla bu sürecin önünü tıkamak için tetikte olanlar var. Ne zaman bizim ülkemizde istikrar hakim olsa, ekonomimiz iyiye gitse bunun önüne geçmek için kuşatmak istiyorlar. Allah'a şükürler olsun ki başımızda ‘Dünya beşten büyüktür’ diyen bir Cumhurbaşkanımız var. Onun dik duruşundan örnek alarak bu kuşatmalara müsaade etmiyoruz. Yusuf Başkanımız Samsun’da yapılması güç ve kalıcı eserlere imza attı. Salıpazarı ilçemiz de bu çalışmalardan nasibini aldı. Eksik kalanları da Allah’ın izniyle sırasıyla biz tamamlayacağız. Büyükşehir Belediyeleri Kanunu ile birlikte Samsun İl Özel İdaresi döneminden sonra başlayan hizmet atağına tüm gücümüzle biz devam edeceğiz" dedi.

Vatandaşın büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Şahin, yolu üzerindeki esnafları da ziyaret ederek işlerinde bol kazanç diledi. Salıpazarı’nda gerçekleştirilen programda muhtarlarla da bir araya gelen Başkan Şahin daha sonra Ayvacık ve Çarşamba’da da toplantılar gerçekleştirerek incelemelerini tamamladı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bafra sakinleri 2018-05-09 09:03:44

Haydi Hocam sıra Samsun' a geldi.Samsun'u başından sonuna kadar kanalizasyon kokusuna,inşaat pisliklerine,meteor düşmüş gibi çukurlara hapsedin.Bafra'da öyle olmuştu çünkü.Dolmuşçular her yere girebilsin lütfen.