banner388

Başkan Şahin: Tarım üretken olmalıyız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, İstanbul'da yaşayan Samsunlu siyasetçi, bürokrat ve iş adamları ile bir araya geldi.

Başkan Şahin: Tarım üretken olmalıyız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, İstanbul'da yaşayan Samsunlu siyasetçi, bürokrat ve iş adamları ile bir araya geldi.

07 Ekim 2018 Pazar 00:23
Başkan Şahin: Tarım üretken olmalıyız

Samsun Haber-Başkan Şahin, İstanbul'da Samsunlu iş adamları ve siyasetçiler ile bir araya geldi. Özel bir otelde düzenlenen programa çok sayıda iş adamı ve bürokrat katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Şahin, Samsun’un tarımıyla, sanayisiyle ve turizmiyle ilgili konuşmalar gerçekleştirdi.   

Başkan Şahin konuşmasında, "Burada sizleri, sivil toplum olarak çeşitli alanlarda örgütlenip Samsun için çaba sarf etmeniz bize pozitif enerji veriyor. Bunu anlamak lazım. Türkiye’yi besleyen çok önemli ovalara sahibiz. Ama burada bizim ekonomik anlamda tarıma çok büyük katma değer üretmemiz lazım. Bu noktada çok iyi değiliz. Onun için de biz Tarım A.Ş.’yi kurma çalışmalarını başlattık. Samsun’da önemli olan tarımda katma değeri yükseltmesi, ekonomik anlamda Samsun’a çok daha fazla katkı sağlaması için neler yapmamız gerektiğine de çalışıyoruz. Buradaki iş adamlarımızın gerek tarım alanında, gerek sanayiye, gerekse turizmde Samsun’a yatırım yapmaları konusunda da buradan bir mesaj vermek, onları Samsun’a davet etmekle görevliyiz. Davet ediyoruz, memleketimizin kalkınması, gelişmesi için sizlerin desteğine ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çat 2018-10-07 10:49:14

Bedava para varken (Yaşlılık bakım annelik babalık sosyal yadım ayni yardım....) niye üretsinler başkanım...

Avatar
Akif 2018-10-07 16:28:40

Neyle üreteceğini 7liraya mazot alıp 1.25ten buğday satarakmi 12.50den findikmi

Avatar
Hikmet ceyen 2018-10-08 00:01:10

biz ürettikleri ne oldu findik 8 TL kimi kandırıyorsunuz köylüyü bitirdiniz artık güven kalmadı bu partiye emekli açlıktan ne yapacağını bilmiyor insan 30 yıl çalışır emekli olur alacağı para 1200 TL bu adaletli bir kişi almanya'da aldığı para 6ooo TL lafa geldimin konuşuyorsunuz samsunda millet aç iş yok kardeşim bahane yoldan hastaneden önce işyeri açında insanlar ise girsin

Avatar
AHMET 2018-10-08 09:51:50

Belediyelerde üretim yapabilirler yapamazlar diye yasamı var başkan sizde tarla sürüp hayvancılık ekibinizi kurup bu işe girin derim memlekette faydalansın belediyelerde enfilasyon canavarını da yeneriz böylece başkannnnnnnnnnnnnnn