banner388

Başkan Şahin: Saygı gösterip gerekeni yapıyoruz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, uyum içerisinde çalıştıklarını dile getirerek alın terine saygı göstererek gereğinin yapıldığını belirtti.

Başkan Şahin: Saygı gösterip gerekeni yapıyoruz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, uyum içerisinde çalıştıklarını dile getirerek alın terine saygı göstererek gereğinin yapıldığını belirtti.

02 Ekim 2018 Salı 12:41
Başkan Şahin: Saygı gösterip gerekeni yapıyoruz

Samsun Haber-Memur-Sen'e bağlı sendika temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Şahin sendikal faliyetlerle alakalı bilgi aldı. Başkan Şahin'i faliyetler hakkında bilgilendiren Memur-Sen İl Temsilcisi Necdet Güneysu, teşekkürlerini iletti.

Memur-Sen'in sendikal mücadelede katkısının büyük olduğunu söyleyen Başkan Şahin, "Özellikle yasal düzenlemelerin hayata geçirilmesinde Memur-Sen'in bire bir katkılarının olduğunu biliyoruz. Şehrimizde sizlerin yürüttüğü sendikal faaliyetlerde gerçekten takdire şayan. Bütün toplumsal meselelerde inisiyatif alan ve tavır belirleyen bunu da hak ve hakikat adına yapan çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum ve çalışmalarınızın devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

SENDAKİ HAK ARAMADA EN ÖNEMLİ UNSURDUR

Hak arama konusunda sendakiların büyük görev arz ettiğini vurgulayan Başkan Şahin, "Bizim ülke olarak, millet olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır. Son dönemde ülkemiz üzerinde oynanan oyunları hep birlikte gördük. Ülkemizi yıkmaya yönelik olan karanlık oluşumlara karşı birlik ve beraberliğimizi perçinlememiz gerekir. Bunu sağlamak için de sivil toplum kuruluşlarına, sendikalara, derneklere büyük iş düşüyor. Bugün Türkiye'de, her alanda olduğu gibi sendikalar hak arama noktasında büyük aşama kaydetti" sözcüklerini kullandı.

Programa Memur-Sen’e bağlı sendikaların şube başkanları katıldı. 


 

Son Güncelleme: 02.10.2018 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fahri T. 2018-10-02 14:53:30

Bir Samsunlu olarak şehrim daha iyi bir başkanı hak ediyor. Yusuf Ziya Yılmaz'dan sonra koltuk dolmadı maalesef.

Avatar
ahmet 2018-10-02 16:24:13

Belli Hangi sendikaların katıldığında emeğe saygıyı anlatıyorlar 100de yüz enfilasyon olsa onlar sıfır zamma razı olurlar merak etmeyin