banner388

Başkan Şahin: Samsun'a hizmete devam

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin makamında muhtarları ağırladı.

Başkan Şahin: Samsun'a hizmete devam

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin makamında muhtarları ağırladı.

22 Mayıs 2018 Salı 15:57
Başkan Şahin: Samsun'a hizmete devam

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Salıpazarı ilçesinden gelen 20 mahalle muhtarını makamında ağırladı. Başkan Şahin konuşmasında, "Samsun hepimiz için çok özel bir yer. Hep birlikte bu kente hizmet ediyor olmaktan onur duyuyoruz" dedi.

"SAMSUN'A HİZMETE DEVAM"

Samsun'un 17 ilçesinde Büyükşehir yatırımlarının hız kesmeden devam edeceğini belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Yusuf Ziya Yılmaz beyin bıraktığı yerden hizmet atağı hız kesmeden devam edecek. Verilen tüm sözlerin yerine getirilmesi için var gücümüzle sonuna kadar mücadele edeceğiz. Hizmetlerimizi gerçekleştirmede en önemli vazife de elbette siz muhtarlarımıza düşüyor. Demokrasi insan onuruna yakışan en önemli rejim. Bu rejimin ilk basamağı da halkla birebir temas içerisinde, diyalog içerisinde olan siz muhtarlarımızsınız. Yaşadığımız bölgelere hep birlikte gönül rahatlığı ve dayanışma içerisinde hizmet edeceğiz. Muhtarlarımız kendi yaşadıkları mahallenin müşterek ihtiyaçlarını dile getirecek. Bizler de birlikte çözüm üreteceğiz. Ben tekrardan sizlere ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.


 
Muhtarların ziyaretinin ardından Başkan Şahin, kamu kurumları, dernek, sendika, oda ve birliklerden gelen misafirlerini tek tek kabul ederek hayırlı olsun dileklerini kabul etti.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 22.05.2018 18:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
recep çelik 2018-05-22 19:49:38

SAMSUNA HIZMET ETMEK ISTIYORSANIZ ONCE ÇİFTLİK CADESINI TIRAFIGE AÇMAKLA BAŞLAYABILIRSINIZ

Avatar
Memed Cansever 2018-05-22 23:18:49

Hizmet e devam nasıl bir başlıktIR. ..Hizmet derken...

Avatar
vatan 2018-05-23 07:00:24

Herkesin sesi ol

Avatar
smsn 2018-05-23 11:31:49

senden fayda olmaz yusuf ziyanın izinden yürüyorsun..