banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Şahin: Samsun'un ciddi trafik problemi var

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Samsunumuzun önemli gördüğümüz bazı problemleri var. Bunlar için hazırlıklarımızı başlattık. Özellikle ciddi bir trafik problemimiz var. Bu probleme bugün neşter vurmazsak, bu problem çözülemez hale gelecektir. Biz neşteri vuracağız" dedi.

banner269

Başkan Şahin: Samsun'un ciddi trafik problemi var

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Samsunumuzun önemli gördüğümüz bazı problemleri var. Bunlar için hazırlıklarımızı başlattık. Özellikle ciddi bir trafik problemimiz var. Bu probleme bugün neşter vurmazsak, bu problem çözülemez hale gelecektir. Biz neşteri vuracağız" dedi.

31 Temmuz 2018 Salı 17:56
Başkan Şahin: Samsun'un ciddi trafik problemi var

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun'da hayata geçirilecek olan projeler ve sorunlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Samsun'un sorunlarına neşter vuracaklarını ifade eden Başkan Şahin, "Aldığımız sorumluluk tarihsel bir sorumluluk, üstlendiğimiz misyon hayati bir misyondur. İnsanımızın yüzünü güldürmek, Samsunumuzu yarınlara hazırlamak ve çocuklarımıza yaşamaktan gurur duyacakları bir şehir bırakmak için çalışıyoruz. Bizim koltuklarla değil, hemşehrilerimizle muhabbetimiz oluyor ve olmaya devam edecektir. Samsunumuzun önemli gördüğümüz bazı problemleri var. Bunlar için hazırlıklarımızı başlattık. Özellikle ciddi bir trafik problemimiz var. Bu probleme bugün neşter vurmazsak, bu problem çözülemez hale gelecektir. Biz neşteri vuracağız" dedi.

Vakitlerini mazeret üretmek için geçirmediklerini vurgulayan Başkan Şahin şunları söyledi;

"Mazeret kelimesini siyasi literatürden söküp attık. Çünkü heyecanı, şevki, dinamizmi olmayanın ve tembel kişilerin en büyük serveti mazeretleridir. Bizim ise temel yükümlülüğümüz hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına cevap verecek proje ve hizmetler üretmek, şehrimize aşkla ve sevgiyle hizmet etmektir. Samsunumuz için aşk, şevk, sevgi ve dinamizm ile çalışıyoruz. Bu anlayışla çalışmalarımızı sürdürürken koltuklarla değil hemşehrilerimizle muhabbetimiz olacak. Aşkımız Samsunumuzdur, sevdamızda Samsunumuzdur, Bu nedenle biz 'Önce Samsun’u sevmek' diyoruz. Bununla birlikte sorunları da önceden görerek, ihtiyaçları önceden planlayarak hizmet edeceğiz. Akıllı Ulaşım Sistemlerini Samsunumuz ile buluşturuyoruz. Trafik ve otopark konusunu kesinlikle çözeceğiz. Samsunumuzda Kentsel Dönüşümü başlatıyoruz. Samsunumuzun önemli bir bölümü kentsel dönüşümle yenilenecek. Yeni mahalle olmuş olan köylerimizde ki beton yol çalışmalarını hızlandırdık. Bu çalışmalar devam edecek. 17 ilçemizdeki en önemli problemleri biliyoruz ve kesinlikle çözüyoruz. İş adamlarımız, sanayicilerimiz ile Samsunumuzun ekonomisi için birlikte olacağız. İşsizliği azaltmak için istihdamın artırılmasına gayret ediyoruz. Samsunumuz için daha çok yatırım, daha çok üretim ve daha çok istihdam sağlamaya çalışacağız. Samsunumuz yatırımcılar için sorunsuz bir şehir olacaktır. Bafra, Çarşamba ve Vezirköprü ovalarımız var. Samsunumuz bir tarım merkezidir. Tarımı destekleyeceğiz. Tarım Tekno Parkı'nı Samsunumuza kazandıracağız. Samsunumuz sağlık, spor, tarım ve lojistik kent hedefleri var. Bu anlamda oldukça mesafe alınmış. Emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu hedeflerin yanına turizm, sanayi, kültür ve sanat şehri hedeflerimizi de ilave ediyoruz. Bilimi ve planlı çalışmayı esas alacağız. Bilim merkezimizin temelini atacağız. Samsunumuzun bugünü güzeldir. Biz geleceğini daha güzel hale getireceğiz. İnsan merkezli, ortak akıl ile halkımızın içinde olarak sevgiyle ve milletimizle birlikte yürüyeceğiz. 7/24 değil tabiri caizse 7/25 çalışacağız.”
 

Son Güncelleme: 31.07.2018 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şevki Akal 2018-07-31 20:37:28

Evet sayın başkan özellikle türk iş raylı kavşağı ömür evleri raylı kavşağı bir an evvel alt mı üst mü geçit yapılmalı

Avatar
Duyarlı bir vatandaş 2018-07-31 22:00:29

Dogu cevre yolu diye yapılan yol trafiği iyice karıştırdı. Eski projesi olan hasköyün üstünden veya tünelli heçiş biran önce yapılamalı. Batı cevre yoluna biran önce başlanıp. Tranvay taflana kadar uzatılmalı. Gün geçtikçe trafik iyice artarak dahabüyük sıkıntılara sebep verecek

Avatar
Akif 2018-07-31 22:50:43

Samsun'un çok sorunları var başkan çok sade trafik değil gençlik bitmiş uyuşturucu silah ayyuka çıkmış İlkadım ve büyükşehirin mintikalarindaki yollar patates tarlası gibi bir tane düzgün yol yok doğru düzgün çalışmada yok ama önemli değil bu vatandaşta kör değil cevabını verir.

Avatar
Murat 2018-07-31 23:41:58

Baskan minibüsleri sehir icine sokarken dusuneceksin sonra trafik cok sen bafranin trafigimi sandin burayi

Avatar
İsimsiz. 2018-08-01 00:26:45

Sayın başkanımızdan..Güzide takımımız olan Samsun spora tam destek bekliyoruz.2.Liğ bize yakışmıyor..İlçe takımları süper liğde boy gösterirken..Ssmsunsporumuzun 2.Liğde olması bizleri son derece üzüyor.

Avatar
Zekeriya 2018-08-01 00:36:02

Başkan anlatma harekete geç. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım konusunda deneyimli.şehirde transit geçişleri kavsaklara yapacağınız battı ciktilarla düzenleyin inanılmaz faydali olacak ve bunun için lütfen daha fazla beklemeyin