banner388

Başkan Şahin: Samsun için çalışıyoruz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, 17 ilçede çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti.

Başkan Şahin: Samsun için çalışıyoruz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, 17 ilçede çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti.

25 Ekim 2018 Perşembe 16:02
Başkan Şahin: Samsun için çalışıyoruz

Samsun Haber-BSK, beton yol ve sathi kaplama yol çalışmaları 17 ilçede seferberlik halinde yürütüldüğünü ifade eden Başkan Şahin belediyenin araç ve gereçlerinin çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Samsun Büyükşehir Belediyesinin bu çalışmaları kapsamında Canik Atatürk Mahallesi ulaşım yolunda BSK, Atakum 914. Sokak’ta BSK çalışmaları tamamlandı. Tekkeköy 655. Cadde’de BSK yol, 19 Mayıs ilçesi Düzköy Mahallesi beton yol kaplama, Atakum İncesu Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi sathi kaplama, Terme Ambartepe Mahallesi grup yolunda beton yol, Atakum Huzurevi civarı ulaşım yollarında BSK çalışmaları ise devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından sürdürülen bu çalışmalar sonucunda Kocalar merkez, Kocalar ve Avut ana bağlantı yolunda ise sathi kaplama asfalt çalışmaları tamamlandı. İlkadım, Bafra, Çarşamba, Ladik, Kavak, Alaçam, Salıpazarı, Ayvacık, Havza, Ladik, Yakakent, Asarcık, Vezirköprü ilçelerinde BSK, sathi kaplama ve beton yol çalışmaları yanı sıra yol genişletme, zemin sağlamlaştırma ve iyileştirme, yama ve temizlik çalışmaları devam ediyor. 

ALT YAPI SORUNU ÇÖZÜLECEK

Çalışmalar hakkında konuşan Başkan Şahin, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Tüm çalışmalarımızda gönül ve hizmet belediyeciliğini esas alıyor. Ortak akla önem veriyor, insanlarımızla bir ve beraber oluyoruz. İçme suyu, arıtma ve atıksu tesisleri, kanalizasyon ve yağmur suyu deşarj hatları gibi alt yapı hizmetleri ile yol yapımına önem veriyoruz. Bu iki husus insanlarımızın en temel ihtiyaçlarıdır. Bu nedenle bu konularda ki problemleri çözmeye kararlıyım. Bunun için seferberlik halindeyiz" sözcüklerini kullandı.

TÜM BELEDİYEDE SEFERBERLİK

Tüm belediye çalışanlarının seferberlik içerisinde çalıştığını belirten Başkan Şahin, "152 milyon tutarında da 4 yeni yatırım yapıyoruz. 5 ayda ise 17 ilçemizde 455 kilometre yol yaptık. Ayrıca zemin iyileştirme ve sağlamlaştırma, genişletme ve yama gibi çalışmalarımızda sürüyor. Alt yapı ve yol konusunda tüm birim ve ekiplerimize talimat verdim. Bu konuda seferberlik halinde çalışacaklar. Bu iki konuda önemli çalışmalar yapılmıştı. Biz bunu devam ettirmeye ve daha ileriye taşımaya kararlıyız. Alt yapı ve yol konusunda problemi olmayan bir şehir olmaya kararlıyız. Samsunumuzu alt yapı ve yol konusunda örnek bir şehir yapacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Necati bilir 2018-10-25 16:16:57

Sayın başkan çalışıyoruz diyorsunuz ama 1 senedir köy yolumuza bir tane bakım olmadı yollarımız yağmurdan dolayı oyuldu kanal yok sürekli yetkililerden yardım istiyoruz ama şu gün geliriz bu gün geliriz diye oyalıyorlar araçlarımız hurda oldu köyümüz salıpazarı esetçifliği inanmassanız gelin bakın yalan söylüyorsunuz demeyin çalışma köy yollarında sıfır

Avatar
Yazık be 2018-10-25 20:34:09

Sanki şehir merkezi güllük gulistanlikta

Avatar
bulvarda yaya kaldırımı yapılmıyor 2018-10-25 16:54:33

Aziz Işık Bulvarı da beton yapıldı ancak hala yaya kaldırımı yok. yayalar, hayvanlar, kamyonlar,taşıt yolunu kullanıyor... öğrenciler,çocuklar can pazarı yaşıyor trafik çok yoğun acilen yaya kaldırımı yapılmalı olası bir kazada belediye sorumlu olabilir.birde saskinin bozduğu, kırdığı beton yol zamanında onarılmalı

Avatar
Esnaf 2018-10-25 21:04:52

Seçim öncesi göz boyama havzada köylere günde 1 saat içme suyu veriliyor köy musucuk sene 2020 kurban bayramında dahi unutanmadilar köye suyu salmadilar.civi çakın çivi memlekette göz boyamayin.kardenizin en büyük limanı burda ama fabrika kıt başkan.

Avatar
mustafa aybey 2018-10-25 23:17:39

sayın Başkanım bizim yolumuz ham toprakyol araclar batmasın diye biraz cakıl atılıyor gidiliyor yazları tozdan kışlarıda camurdan cıkamıyoruz secim zamanı geliniyor vaatlar veriliyor secim bittimi dahada ugranmıyor merkez köyümüzlen aramız asvaltla 4 km bizim bu yolumuz yapılmıyor yani resmen aldatılıyoruz yine secim geldi bizim bu magduruyetimizin giderilmesi canik yayla mah cubuk sok .

Avatar
Semih Çelikkol 2018-10-25 16:33:29

Ataköy (Badıllı) Töki sitesine çıkan rampaya da bekliyoruz. Yol çok bozuk.

Avatar
Yorum 2018-10-25 16:35:44

Bafra'da yapılan bazı beton yollarda ortadan olmak üzere bazılarında büyük çatlaklar olmaya başladı. Çatlakların olduğu yollar 1 yıl önce yapılmıştı. Umarım ilerde sorun teşkil etmez.....

Avatar
Kayagüney köyü vatandaşı 2018-10-26 09:14:09

Sayın Başkanım Kayagüney köyünün yollarına bir bakın üç mahallesi var bir mahallesinin yolları saki savaştan çıkmiş gibi