banner388

Başkan Şahin, lise öğrencileriyle bir araya geldi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, lise öğrencileriyle bir araya geldi.

Başkan Şahin, lise öğrencileriyle bir araya geldi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, lise öğrencileriyle bir araya geldi.

17 Eylül 2018 Pazartesi 14:42
Başkan Şahin, lise öğrencileriyle bir araya geldi

Samsun haber - İbrahim Tanrıverdi Sosyal Bilimler Lisesi konferans salonunda Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'in katılımıyla ilk dersimiz programı yapıldı Başkan Şahin, lise öğrencilerine yaşam tecrübelerini anlattı.

Zihni Şahin, belediye başkanlığı öncesinde yıllarca öğretmenlik yaptığını söyleyerek, "Çok okuyan, her zaman araştıran insanlar farklı bir konum elde ederler. Bu yüzden çok kitap okuyun, kendinizi geliştirin. Seçeceğiniz meslekte saygınlık kazanın, aranan kişi olun. Toplum olarak en büyük eksikliğimiz, okumamak ve araştırmamak. Daha çok okumalı, araştırmalı ve üretmeliyiz” dedi. 

Öğrencilere kendilerini çok iyi yetiştirmeleri gerektiğini söyleyen Başkan Şahin, "Kendinizi çok iyi yetiştirin. Derslerde öğretmenlerinizi can kulağıyla dinleyin. Üniversiteyi kazanma noktasında sizin en büyük yönlendiriciniz öğretmenlerinizdir. Öğrenim hayatınız boyunca sosyal hayatınız olmasın, sadece ders çalışın demiyorum. Planlı ve programlı olun. Dersinize, eğlencenize ayıracağınız zamanı belirleyin. Düzensiz olunca, çalışmayınca bir başarı elde edemezsiniz. Önünüzde hayatınızın dönüm noktası olacak bir üniversite sınavı var. Bu büyük bir sorumluluk. Bunu yerine getirmek de çok çalışmaktan geçiyor. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum" diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Orhan ölmez 2018-09-17 22:09:55

Tecrübelerini anlatmışmış...