banner388

Başkan Şahin: Esnafların sesi olacağız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile sürdürdü.

Başkan Şahin: Esnafların sesi olacağız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile sürdürdü.

20 Şubat 2019 Çarşamba 20:27
Başkan Şahin: Esnafların sesi olacağız

Başkan Şahin, Yeni Mahalle ve Atatürk Bulvarı üzerindeki esnafları gezdi. Yerel seçimde esnafın desteğini isteyen Başkan Şahin, "Atakumlunun tüm sorunlarını çözüme kavuşturmak boynumuzun borcu. Allah'ın izniyle 1 Nisan'da itibaren bunu yapma imkanına kavuşacağız" ifadelerini kullandı. 

DERDİMİZ HİZMET

Atakumluların dertleriyle dertlenmek, onların gönüllerine girebilmek amacıyla yola çıktığını söyleyen Başkan Şahin, "Benim ve yol arkadaşlarımın derdi seçim değil. Bizim derdimiz Atakumlulara hizmet etmek, derdimiz çocuklarımıza daha güzel bir gelecek bırakabilmektir. Niyetim hayırlı olduğu için akıbetimiz de Allah'ın izniyle hayırlı olacaktır" dedi.

KAYNAK ARTIŞI OLACAK

Seçim çalışmalarında ilçe esnafına ayrı bir yer ayırdığını ve önem verdiğini belirten Zihni Şahin, "Üreten, çalışan, emek sarf eden esnaf ziyaretlerimizi o yüzden ara vermeden, kesintiye uğratmadan sürdürüyoruz. Esnafımız mutlaka desteklenmelidir. Atakum gibi hızla büyüyen, gelişen, Karadeniz'in gözbebeği bir ilçede, 10 binlerce üniversiteli gencin yaşadığını da düşünürsek, günlük ticaretin daha da artırılması, böylece ilçe dışından kaynak girişinin daha çok sağlanması gerekir. Belediye başkanı seçilmem halinde bu konu üzerinde titizlikle duracak, ona göre planlamalar yapacağız. Böylece esnafımızın kazancına kazanç katacağız" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Koray 2019-02-21 10:24:38

AKP'li adaylara oy yok. 17 yıldır ne yaptınız milleti fakirleştirmek müteahiti zenginleştirmekten başka.

Misafir Avatar
mert 2019-02-21 14:04:59 @Koray

AKP az adayının seçilmesini istiyordur bence. çünkü önümüzdeki 2-3 sene ekonomik olarak bir daralma yaşanacak. yatırımlar, kamu harcamaları mecburen azalacak. e gelecek seçimde de AKP çıkıp meydanlara " siz seçtiniz ama bakın onlar yapamadı" diyecekler.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Feti 2019-02-21 11:02:36

Bu zam ana kadar sanki memleketi kiliçdarogku yada mucdat gezen yönetiyordu yapacakmis edecekmis. Bizi enayi yerine koyuyorsunuz ya en çokda o zorumuza gidiyor. Memleket bitti yok ergenekon yok balyoz yetmedi fetö yarin bakalim kim. Hep mağdursunus başkalari suçlu. Sizker zenginkeşirken biz bu halk niye kuru soğanacekmeğe muhtaç

Avatar
tatar 2019-02-20 22:00:12

insAllah baskan

Avatar
DESTAN 2019-02-21 14:05:17

17 yıldır ülkeyi yönetenler sizler değilmiydiniz sayın şahin, kaç yıldır Belediye beşkanısınız, bu güne kadar şu Samsunluların hangi derdine derman oldunuz, şu samsun için Allah rızası için hangi istihtam ortamı oluştuurdunuzda bundan sonra yapacaksınız. Sanki iktidarda olan sizler değilmiş gibi konuşuyorsunuz. İşidir insanın ainesi, lafa bakılmaz, diyor atalarımız. Sanırım ne demek istediğimi anladınız.

Avatar
55 2019-02-21 15:43:16

bağımsız adaylar çoğalıyor