banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Şahin: Esnafımızın yanındayız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Esnafımıza daima destek olduk, onlarla bütünleştik" ifadelerini kullandı.

banner269

Başkan Şahin: Esnafımızın yanındayız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Esnafımıza daima destek olduk, onlarla bütünleştik" ifadelerini kullandı.

24 Aralık 2018 Pazartesi 19:24
Başkan Şahin: Esnafımızın yanındayız

Samsun Haber-Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret eden Başkan Şahin, esnafa destek olduklarını ve bütünleştiklerini dile getirdi.

Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Şahin, "Ben daima Samsun'un ekonomik kalkınmasında esnafının önemli rolüne inandım. Yerelde Bafra'nın genel Samsun'un kalkınmasında esnafımızın lokomotif güç olduğunu biliyorum. Bu nedenle esnafımıza destek olmayı en önemli görevlerimden biri olarak kabul ettim" sözcüklerini kullandı.

TÜM DERDİMİZ ESNAFIN SORUNUNU ÇÖZMEK

Esnafın problemini çözmek için uğraştıklarını dile getiren Başkan Şahin, "Tüm çabamız, il genelinde, esnaf kardeşlerimizin, 'Allah'a şükür, sıkıntımız, derdimiz yok' demesi içindir. Esnafın derdini en iyi esnaf bilir. Bu nedenle de sık sık onlarla birlikte olmaya özen gösterdim" şeklinde konuştu.
 

BAŞKAN ŞAHİN HEP YANIMIZDA

Kooperatif Başkanı Metin Genççakır da, "Sayın Başkanımız, gerek Bafra'da gerekse Büyükşehir Belediyesinde görev yaptığı başkanlık makamında esnafı hiçbir zaman unutmadı, ihmal etmedi. Bizler bunun şahidiyiz. Kendisine tüm esnaf arkadaşlarım adına teşekkürü bir borç biliyorum" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mete karayel 2018-12-24 22:53:06

esnaf olmazsa ekonomi dönmez zaten

Avatar
Mesut 2018-12-25 08:15:57

Siz sadece esnaftan tabela vergisi almasını bilirsiniz ne yanımızdasınız be boş konuşmayın