banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Şahin: En etkili yol spor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Samsun Yabancılar Pazarı tarafından Derebahçe Stadında düzenlenen kahvaltı etkinliğine katıldı.

banner269

Başkan Şahin: En etkili yol spor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Samsun Yabancılar Pazarı tarafından Derebahçe Stadında düzenlenen kahvaltı etkinliğine katıldı.

29 Eylül 2018 Cumartesi 12:16
Başkan Şahin: En etkili yol spor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Samsun Yabancılar Pazarı tarafından Derebahçe Stadında düzenlenen kahvaltı etkinliğine katıldı. Etkinlikte konuşan Başkan Şahin, "Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmamız için en etkili yol, onları spor ile meşgul etmektir" dedi.

Her kesim ile ayırt etmeksizin birlik ve beraberlik içerisinde olmak için ziyaretlerini sürdürdüklerini dile getiren Şahin, “Bugün Yabancılar Pazarı Kulüp Başkanı Ali Akyüz'ün misafiri olarak bu programa katıldık. Samsun’da tüm kesim ile buluşmaya çalışıyoruz. Şehre neler yapabileceğimizi görüşmek üzere bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Yabancılar Pazarı’nın spor kulübünü ziyaret ederek genç sporcular ile bir araya geldik. Tabii bu camialarımız gönüllü olarak çalışarak Türk sporuna da katkı sağlıyorlar. Bu anlamda onları tebrik ediyorum. Günümüz dünyasında kötü alışkanlıkları tetikleyen ve onları destekleyen büyük bir kesim var. Onlarla mücadele etmenin en etkili yolu da gençlerimizi sporla meşgul etmektir. Onlara sahip çıkmamız gerekiyor. Herkesin büyük bir futbolcu mümkün olmaz ancak buradaki çalışmalar sayesinde güzel kabiliyetlerde ortaya çıkacaktır” diye konuştu. 

Başkan Zihni Şahin etkinlikte genç sporcular ile bir araya gelerek penaltı atışı yaptı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.