banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Şahin'den öğrencilere müjde

Samsun'da Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Başkan Şahin, öğrenciler için çeşitli projelerin olduğunu ifade etti.

banner269

Başkan Şahin'den öğrencilere müjde

Samsun'da Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Başkan Şahin, öğrenciler için çeşitli projelerin olduğunu ifade etti.

25 Mart 2019 Pazartesi 20:15
Başkan Şahin'den öğrencilere müjde

Samsun'da Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, sık sık bir araya geldiği gençlere, "İnancımız, umudumuz, motivasyonumuz sizlersiniz. Tüm projelerimiz sizler için" ifadelerini kullandı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, ilçede sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında gençlerle buluşmaya ayrı bir önem gösteriyor. Başkan Şahin, "Gençlerimiz, geleceğe olan umudumuz, inancımız, ayrıca bizlerin motivasyon kaynağı. Onlar için birbirinden önemli projeler hazırladık" sözcüklerini kullandı.

BAŞKAN ŞAHİN ÖĞRENCİLERE ÖNEM VERİYOR

Yoğun programına rağmen gençlerle buluşmaya zaman ayıran Başkan Zihni Şahin, "Günü gençlerimiz ile bitirmeye ayrı bir önem veriyorum. Onlar bizim inancımız, umudumuz, motivasyonumuz. Onların hayallerine ortak olacak, onları hayallerimize ortak edeceğiz" şeklinde konuştu. 

GELECEK İHMAL EDİLEMEZ

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy'un da eşlik ettiği Başkan Zihni Şahin, şöyle devam etti:

"Sadece bugünü düşünerek hareket edemeyiz. Gelecek için bir vizyon ortaya koymak gerekir. Atakum'u gelecekte daha güzel hale getirmek için yola çıktık. Toplumumuzun her kesimden insanlarımızın faydasına olacak proje ve hizmetlerimiz olduğu gibi hep birlikte yaşadığımız ve yaşayacağımız Atakum için de projelerimiz bulunmaktadır. Bugünü kurtarmak adına geleceği ihmal edemeyiz. Gelecekte Atakum turizm, kültür ve sanat, gençlik, eğitim, bilim, çevre, ulaşım, organik beslenme, sağlık, üniversite gibi alanlarda dünyanın tanıdığı, insanların geldiği uluslararası standartlarda bir şehir olacaktır.

GELİŞMİŞ ATAKUM

Başkan Şahin, hayata geçirecekleri Millet Bahçesi ile insanların daha huzurlu bir şekilde çocuğuyla dolaşabileceği, dinlenebileceği bir ortam oluşturacaklarını ifade etti. Projeleri arasında yer alan Kültür ve Sanat Merkezi ile Türk kültür sanatına hizmet edeceklerini aktaran Şahin, "Her türlü kursun verilebileceği Kültür ve Sanat Merkezi'nde gençlerimize ve halkımıza yönelik faaliyetler yapılacak. Kültür Sanat Merkezi, Atakum'u 'Festivaller Şehri' yapma hedefimize hizmet verecek ve Atakum, hedefleriyle bölgenin çekim merkezi olacaktır. Hobi bahçelerini ilçe genelinde yaygınlaştıracağız. Denize bakan yamaçların arka kesimlerinde kentin güneyine doğru hobi bahçeleri oluşturulacak" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.