banner388

Başkan Şahin: Bafra’yı yeniden inşa ettik

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ankara'da Samsunlu bürokrat, iş adamı ve siyasetçiler ile buluştu.

Başkan Şahin: Bafra’yı yeniden inşa ettik

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ankara'da Samsunlu bürokrat, iş adamı ve siyasetçiler ile buluştu.

19 Ekim 2018 Cuma 23:31
Başkan Şahin: Bafra’yı yeniden inşa ettik

Samsun Haber-Başkan Şahin başkentte Samsun'un önde gelen isimleri ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Buluşmada konuşan Başkan Şahin, "Samsun’un gelişmesi, kalkınması ve hak ettiği gelişmişlik seviyesine ulaşması adına merkezde yapmış olduğumuz çalışmaları Samsun dışındaki hemşehrilerimizle de paylaşarak onlarında görüşlerini ve önerilerini alarak destekleriyle birlikte inşallah yolumuza devam ederiz. Bu toplantımızın da asıl amacı budur. Bafra’yı yeniden inşa ettik diyebilirim. Büyükşehir’in çalışma sınırları il sınırlarını kapsadı. Bu göreve başladığımdan beri gece gündüz demeden çalışıyorum. Belediye çalışmalarımız devam edecek. 180 tane projenin çalışmaları devam ediyor. O projelerin maliyeti yaklaşık olarak 1 milyar Türk lirası civarında. Bunun yanında Samsun’un kalkınması için neler yapabiliriz? Bunu da düşünüyoruz. Biz herkesin önerilerine açığız" ifadelerini kullandı.

SAMSUN TARIM YATAĞI

Samsun'da tarımcılığın ilerlediğini ifade eden Başkan Şahin, "Tersane alanı yaklaşık 1 dönüm boştu. Samsun’da da Organize Sanayi Sitesi bölgesi dolmuştu. Bununla ilgili yapılan görüşmeler sonucunda, çiftliğin deniz tarafındaki 2 bin dönümlük alanı da oradan alarak yaklaşık 3 bin dönüm alanı Organize Sanayi Bölgesine kattık. Samsun’da yatırımlar bu anlamda da devam edecek. Artık Samsun büyük bir tarım şehri" sözcüklerini kullandı.

Samsun'da turizminde ilerlediğini kaydeden Başkan Şahin, "Samsun oteller mezarlığı olacak deniyordu. Fakat öyle olmadı. Otellerde yer bulunamıyor artık. Bugün Samsun herkesin kabul ettiği gibi bir sağlık kenti olarak görülüyor. Devletin de her türlü yatırımını aldık. Spor tesislerine de sahibiz. Samsunspor da iyi gidiyor. Biz düştük ama yiğit düştüğü yerden kalkar. Samsunumuz bundan sonra bir spor kenti de olacaktır. Bizim bulunmuş olduğumuz coğrafya, çok zor bir coğrafya. Bizim gelişmemizi kalkınmamızı istemeyen güçler tabi ki olacaktır. Eskiden güçlü devletler askeriyle bir ülkeyi işgal ederdi. Fakat artık öyle bir şey yok. Bir ve beraber olduğumuzda bu oyunları inşallah bozacağız. Bu birlikteliğimiz inşallah devam eder. Ekonomik anlamda da savaşlar devam ediyor görüyorsunuz. Bu kötü, zor günleri de aşacağız. Konu memleket meselesi olduğunda hep birlikte olacağımıza inanıyorum. Samsun’a yatırım yapmak için iş adamlarımızı davet ediyorum. Sadece Samsunlu iş adamları değil onların arkadaşlarını da Samsun’a davet ediyoruz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Huseyin 2018-10-20 00:59:19

Bafranin inşa edilmiş hali buysa bence hiç inşa etmeseydiniz daha itiymiş son derece plansiz bir şehir

Avatar
Bafralı 2018-10-20 11:05:18

Zihni Şahin son on yıldır görevde 100 yıllık makus tarihi 10 yıla maledilemez şehir dışından biri gelince taşıyamıyor bafrayı