banner388

Başkan o mülakatları eleştirdi

MHP İl Başkanı Taner Tekin, milli eğitim müdürlüklerinde gerçekleştirilen mülakatlara değindi. Kendilerine ulaşan iddiaları gündeme getirdi.

Başkan o mülakatları eleştirdi

MHP İl Başkanı Taner Tekin, milli eğitim müdürlüklerinde gerçekleştirilen mülakatlara değindi. Kendilerine ulaşan iddiaları gündeme getirdi.

03 Ağustos 2017 Perşembe 14:55
Başkan o mülakatları eleştirdi

Samsun Haber - Milli Eğitim Müdürlüklerinde yapılan mülakatlarla alakalı kendilerine ulaşan iddiaları gündeme taşıyan MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, eleştirilerde bulundu.

İddiaları gündeme taşıdı

Taner Tekin,  okul müdürlüğü ve müdür yardımcılığı alanında yapılan mülakatlarda başarılı olan öğretmenlerinin tamamına yakınının sendika üyesi olduğu yönündeki iddiaları gündeme taşıdı. 

Gelecek nesillere yapılan ihanet olarak değerlendirdi

Taner Tekin,  ‘’Milli eğitimin bu tür siyasi konularla gündeme gelmesi bizleri son derece rahatsız etmektedir. Her alanda olduğu gibi eğitim gibi önemli bir konuda da liyakat esasına dayalı görevlendirmeler yapılması gerekirken belli bir sendika üyeliğini pozitif ayrıcalıkmış gibi görmek, gelecek nesillerimize yapılabilecek en büyük ihanettir.’’dedi.

Söz konusu olayın takipçisi olacaklarını ifade etti

Tekin açıklamasının devamında ‘’Yakın zamanda gerçekleşen milli eğitimdeki bu mülakatların sonuçlarına bakılacak olursa ne liyakat esasının nede ülkemizde oluşan bu birlik ve beraberlik olgusunun dikkate alınmadığı görülmektedir. Adaletsizliğin yaşandığı insanların ötekileştirmeye devam edildiği uygulamalar milletimizi son derece rahatsız etmektedir’’ ifadelerini kullandı
 

Son Güncelleme: 03.08.2017 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
DOĞRU SÖYLER 2017-08-03 23:14:00

Aldıkları inşAllah sonradan fetocu ,metocu çıkmaz .