banner388

Başkan Mustafa Demir, Terme'de muhtarlarla buluştu

'Muhtarlarla İstişarne ve Değerlendirme Toplantıları'nın 2'ncisini Terme İlçesi'nde gerçekleştiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Sorunlarını yerinde tespit ediyor, hızla çözümüne odaklanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Mustafa Demir, Terme'de muhtarlarla buluştu

'Muhtarlarla İstişarne ve Değerlendirme Toplantıları'nın 2'ncisini Terme İlçesi'nde gerçekleştiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Sorunlarını yerinde tespit ediyor, hızla çözümüne odaklanıyoruz" ifadelerini kullandı.

27 Haziran 2019 Perşembe 20:50
Başkan Mustafa Demir, Terme'de muhtarlarla buluştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 'Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantıları kapsamında İlçesi'nde muhtarlarla bir araya geldi. Muhtaralara, "Kapımız sizlere her zaman açık’" diye seslenen Demir, "Bu toplantılarla sorunları yerinde tespit edip hızlı bir şekilde çözülmesi için harekete geçiyoruz" dedi.

Samsun'un her ilçesinde 'Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantıları' başlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme İlçesi'nde de muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Mustafa Demir, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nihat Soğuk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Terme Kaymakamı Mehmet Parlak, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ve Büyükşehir ile Terme Belediyesi bürokratlarının tam kadro yer aldığı toplantıda, muhtarların tüm talep ve önerileri dinlendi.

SELİN YARALARI HIZLA SARILIYOR

Sağanak yağışın sele yol açtığı Terme İlçesi'nde ekiplerin, bölgede hayatın normale dönmesi için tüm gayretiyle çalıştığını ve vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını belirten Başkan Demir, “Bütün imkanlarımızla hayatın normale dönmesi için gayret sarf ediyoruz. Her türlü hasar tespitleri yapılıyor. Sadece Büyükşehir Belediyesi değil ilçe belediyesi, DSİ  ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarına bağlı ekipler, tüm imkanlarıyla sahadaki tahribatı tespit konusunda büyük gayret gösteriyor” dedi. 

'KAPIMIZ SİZLERE HER ZAMAN AÇIK'

İlçelerde başlattıkları Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantıları'nın en önemli amacının, sorunları yerinde tespit edip hızlı çözümler üretmek olduğunu vurgulayan Başkan Mustafa Demir, "Bu toplantılarda sizlerin de görüşlerinizi alarak, verimliliğe dayalı hizmet hamlesini başlatıyoruz. İlçe belediyeleri ile güçlerimizi birleştiriyoruz. İlkini Canik'te gerçekleştirdik, bugün ise sizlerle birlikte Terme'deyiz. Kapımızın sizlere her zaman açık olduğunu bilmenizi istiyorum" diye konuştu.

TERME'NİN YATIRIM VE HİZMET PROGRAMI

Başkan Mustafa Demir, Terme Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki muhtarlarla toplantısının ardından Terme Belediyesi'ne geçerek burada kurmaylarıyla birlikte Terme'in 5 yıllık yatırım ve hizmet programını belirledi. Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın da yer aldığı toplantıda Başkan Demir,  "Büyükşehir Belediyesi'nin çok değerli kadrolarıyla burada bugün çok önemli bir çalışmaya imza attık. Terme'nin ihtiyaçlarını belirledik.  İlçe halkının önerilerini, muhtarlarımızı dinledik. Terme ile ilgili sahada çalışma startını bu toplantı ile veriyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Burak 2019-06-28 08:49:53

Sayın Mustafa Demir Size Oy verdik diye değişmeyen kelepçe ve muhur'e 14.20TL ekletmişsiniz faturalara.
22TL kullandıgım su ya 52TL fatura yazılmış Bu kalapçe ve mühür'ü İnşAllah Sana Takarlar memlektte sudan bol bişey yok temmuz gelmiş yağmur yağıyor %25 koydunuz zammı şeker çay elektrik mazot benzin zamda zam Damat berat mükemmel ekonomi yapıyor İslamda Problem yok ama Milleti ezenler Hep müslüman görünenler Hepimiz sayenizde KOMONİST olacaz TEŞEKKÜRLER.

Avatar
Canik 55 2019-06-28 00:17:19

Yıllardır Türkiye'nin ihtiyaçarını da tespit etmiştiniz ama İstanbuldan tokadı yiyince halka inmek zorunda kaldınız. Daha iyi günleriniz . Bir Millet Uyanıyor...