banner388

Başkan Mustafa Demir  'Ömrüm Milletime Feda Olsun'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Bu ülkenin, Allah'ın izniyle sonsuza kadar özgürce, onuruyla, şerefiyle var olması için hepimiz sorumluyuz. Ömrüm ülkemize, gelecek neslimize, devletimize feda olsun" ifadelerini kullandı.

Başkan Mustafa Demir  'Ömrüm Milletime Feda Olsun'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Bu ülkenin, Allah'ın izniyle sonsuza kadar özgürce, onuruyla, şerefiyle var olması için hepimiz sorumluyuz. Ömrüm ülkemize, gelecek neslimize, devletimize feda olsun" ifadelerini kullandı.

30 Haziran 2019 Pazar 17:14
Başkan Mustafa Demir   'Ömrüm Milletime Feda Olsun'

Samsun İlyasköy Mübadele Derneği'nin geleneksel Etli Pilav Günü Şenliği'ne katıla Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza değin var olacağını belirterek, "Bunun için hepimiz sorumluyuz. Ömrüm ülkemize, devletimize feda olsun" dedi.

'MÜBADİL DEMEK, GÜZELLİK, HOŞGÖRÜ DEMEK'

İlyasköy Mahallesi'ndeki etkinlikte mübadillerin her yıl geleneksel hale getirdikleri büyük buluşmalarına ve coşkularına ortak olan Başkan Mustafa Demir, yaptığı konuşmada birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı verdi. Başkan Demir, "Mübadil demek, tam Türkmen kültürüdür. Türkiye'de mübadil nüfusunun en fazla olduğu 2'nci veya 3'üncü ili Samsun'dur. Hemen hemen bütün mübadil kardeşlerimizi ve büyüklerimizi yakından tanıyorum. Nerede bir mübadil varsa orada bir güzellik, hoşgörü, disiplin var demektir. Nesiller arasında da çok güzel saygı, sevgi ve karşılıklı birlik ve beraberlik duygusu hakim. Vatana, millete bayrağa saygı ve hürmet var. Sizleri seviyoruz" şeklinde konuştu.


'ÜLKEMİZ BİR, DEVLETİMİZ BİR, BAYRAĞIMIZ BİR!..'


Türkiye'in kültürel zenginliğinin Samsun'da da hayat bulduğuna dikkat çeken Başkan Demir, "Şehrimizde hemen hemen her bölgeden, her yöreden, insanımız var. Benim siyaset yaptığım zaman boyunca hiç bir ayrım ve tasnif beynimden ve duygu dünyamdan geçmedi.  Şunu bütün samimiyetimle ifade ediyorum ki, kardeşiz, biriz, beraberiz. Geleceğimiz bir, şehrimiz bir, ülkemiz bir, devletimiz bir, bayrağımız bir. Allah'ın izniyle sonsuza kadar bu ülkenin özgürce, onuruyla, şerefiyle var olması için hepimiz sorumluyuz. Ömrümüz ülkemize, gelecek neslimize, devletimize feda olsun" ifadelerini kullandı. 

Dernek Başkanı Faruk Aydın'a da teşekkürlerini sunan Başkan Mustafa Demir, ardından yöresel dansları izleyerek çocuklar ve gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin 2019-06-30 17:30:37

Sağol eksik olma kalsın

Avatar
Trk 2019-06-30 19:23:33

Ben almayayım mümkünse

Avatar
Samsun'un özevladı 2019-07-01 00:33:29

Tabi ya al 25, 30 bin maaş, yaşla gitsin ona buna zammı millete ondan sonra millete ömrüm feda. Kerizler sever böyle afilli lafları,. Yaşla gitsin başkan.

Avatar
RAMAZAN 2019-06-30 22:55:57

SAYIN BAŞKANIM; ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN, SİZİN DE AZİZ MİLLETİMİZİN DE ÖMRÜ UZUN OLSUN İNŞAALLAH, SİZDEN TEK İSTEĞİM; ÖLÜMLÜ BİR FANİYİZ, MEVKİLER MAKAMLAR GELİP GEÇİCİ, GÜÇ ODAKLARINA, ZENGİNLERE, NÜFUZ SAHİBİ İNSANLARA DEĞİL ASIL OLAN ASLİ OLAN MİLLETİN TAAA KENDİSİNE HİZMET EDİN LÜTFEN, BUNDAN ŞÜPHEM YOK BUNU BÖYLE BİLESİNİZ AMA BEŞ YIL SONRA GERİYE DÖNÜP BAKTIĞINIZDA AZİZ MİLLETİME ŞUNU ŞUNU YAPTIM DEME ŞEREFİNİ YAKALAYIN, YAKALAYACAKSINIZ İNŞAALLAH... SİZİN ŞAHSINIZDA TÜM MAKAM MEVKİ SAHİPLERİNE, ZENGİNLERİMİZE, ALLAH'IN BU DÜNYADA NASİPLENDİRDİĞİ VARLIK SAHİPLERİNE RİCAMDIR.. ÖMÜR GEÇİYOR, MEVKİ MAKAM GEÇİYOR, VARLIK BİR KİBRİTLİK NASİHAT ALMASINI BİLENE.. O YÜZDEN LÜTFEN HİMAYENİZDE Kİ İNSANLARA KAZANDIKLARINIZDAN BOLCA VERİN, ONLARI BELİRTİLEN ASGARİ MÜŞTEREKLERE MUHTAÇ ETMEYİN... TRİLYONLUK DAİRELERE DEĞİL, TRİLYONLUK ARAÇLARA DEĞİL ÇALIŞANLARINIZA YATIRIM YAPIN, AHİRETİNİZE YATIRIM YAPIN, ÜTOPİK OLUYOR BİLİYORUM AMA BU GÜZEL DUYGULARLA BİR ÖMÜR GEÇİRELİM İNŞAALLAH....

Avatar
Ucurum74 2019-07-01 00:38:20

Boş muhabbete gerek başkan.Sen gelişinle halkın fedakar olması gerektiğini %25 su zammi ile gosterdin.

Avatar
Erhan 2019-07-01 07:55:19

Bu sözü söylemen için RTE gibi biri olman lazım. %55 den ittifak oylarıyla %47 ye düşerek başkan olmak başarısız olduğun istenmediğin anlamına gelir

Avatar
Hala mı? 2019-07-01 09:49:30

Milletin malı da size HARAM olsun.

Avatar
Çat 2019-07-01 07:12:04

Ne yapayım onu