banner388

Başkan Mustafa Demir 'Hizmet ve yatırımda yarış zamanı'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "İlçelerimizde, önümüzdeki 5 yılı gayretle, çalışmayla nasıl geçiririz bunu planlıyoruz.  Artık ilçelerimize hizmet ve yatırım götürmek için hep birlikte adeta bir yarışın içerisinde olacağız" dedi.

Başkan Mustafa Demir 'Hizmet ve yatırımda yarış zamanı'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "İlçelerimizde, önümüzdeki 5 yılı gayretle, çalışmayla nasıl geçiririz bunu planlıyoruz.  Artık ilçelerimize hizmet ve yatırım götürmek için hep birlikte adeta bir yarışın içerisinde olacağız" dedi.

14 Temmuz 2019 Pazar 15:04
Başkan Mustafa Demir 'Hizmet ve yatırımda yarış zamanı'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, her ilçede yaptığı 'Muhtarlarla İstişare Değerlendirme Toplantıları'nın 9'uncusunu Havza'da gerçekleştirdi. Muhtarları tek tek dinleyen Başkan Demir, "Artık ilçelerimize hizmet ve yatırım götürmek için hep birlikte adeta bir yarışın içerisinde olacağız" dedi.

BÜROKRATLAR TAM KADRO


Başkan Mustafa Demir, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nihat Soğuk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Büyükşehir ile Havza Belediyesi bürokratlarının tam kadro yer aldığı toplantıda, muhtarların tüm talep ve önerileri dinlendi.

5 YILIN HARİTASI ÇİZİLECEK

Toplantının açılış konuşmasını yapan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, "Havza 'da muhtarlarımızla, Büyükşehir Belediyesi ile, kaymakamımızla geniş katılımlı, sorunlarımızın konuşulduğu, tartışıldığı, önümüzdeki 5 yılın haritasının belli ölçüde çizileceği bir toplantı tertip ettik. Böyle bir hafta sonunda bizlere zaman ayırarak buraya teşrif eden başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum. Toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

KAYMAKAM YILMAZ'DAN TEŞEKKÜR 

Havza adına faydalı bir toplantı olacağını ifade eden Kaymakam Metin Yılmaz ise, "Havza'daki sorunların ve taleplerin iletilmesi ve çözüm üretilmesi noktasında bu değerlendirme ve istişare toplantısının son derece önemli olduğuna inanıyorum. Bu tarz bir toplantı düzenlediği için Büyükşehir Belediye Başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

5 yıl boyunca eksiklerin giderilmesi adına bütün imkanların kullanılacağını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de muhtarlara hitaben, "Havza'nın önümüzdeki 5 yılda hem ilçe belediyesi hem Büyükşehir Belediyesi yetki alanındaki hizmet taleplerinizi dinlemek için buradayız. Bizzat her birinize ayrı ayrı mikrofon vererek sizleri dinleyeceğiz. Büyükşehir ve ilçe belediyesi yetkililerimiz not alacak. Büyükşehir Belediyesi'nin yolu, ilçe belediyesinin yolu, şu hizmeti şu belediye yapar gibi ayrımcılıkları ortadan kaldırıyoruz. Bu tarz bir hizmet anlayışı hem sıkıntılara yol açıyor, hem de zaman kaybına. 
İş makineleri yolda gezmekten hizmet yapmaya fırsat bulamıyor. Biz de bu nedenle hizmet ve yatırım yolunda Büyükşehir ile ilçe belediyesi ayrımını tamamen kaldırdık. Artık ilçelerimize hizmet ve yatırım götürmek için hep birlikte adeta bir yarışın içerisinde olacağız" dedi. 

HAK, HUKUK, HAKKANİYET, GAYRET

Başkan Demir, konuşmasının son bölümünde ise, "Muhtarlarımızı dinledikten sonra heyetimizle bir toplantı yaparak sorunları ve talepleri değerlendireceğiz. Daha çok ilçe belediyemiz koordinatörlüğünde bu hizmetleri yerine getireceğiz. Önümüzdeki 5 yılı mümkün olan gayretle, çalışmayla nasıl geçiririz, bunu planlayacağız. Çünkü biz sizler adına görev yapıyoruz. Seçim döneminde ne ifade ettiysek öyle hareket edeceğiz. Haktan, hukuktan, hakkaniyetten, gayretten asla geri durmayacağız" ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
evetevetabi 2019-07-14 19:55:01

akp den hiç kimsenin hak hukuk adalet vs gibi laflarına inanmıyorum, bu tarz cümleler kullanan akplilerdende koşarca uzaklaşıyorum, yalancının kazıcıknın kandırmacının dip alasıdır bunlar.

Avatar
selami karapicak 2019-07-14 19:58:05

isiniz gucunuz hikaye goz boyama yedi neslinize yetecek kadar para yaptiniz artik araniza yonetime Samsunlulari da alin Samsun icin Samsunspor icin de calisin..az kalsin unutuyordum Ustayi da UNUTMAYIN ayip oluyor bu devirde boyle kiyagi babasi ogluna yapmaz ..

Avatar
SAMSUNLU 2019-07-15 01:31:46

ÖNCE YAPTIĞIN HAKSIZ SU ZAMMININ HESABINI VER YAZIKLAR OLSUN SANA

Avatar
samsunlu 2019-07-15 16:11:07

sen bir şey yapma su zammını geri çek yeter