banner388

Başkan Mustafa Demir, ekibiyle birlikte SEL bölgesinde

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, sağanak yağışın sele yol açtığı Terme İlçesi'ne giderek hasar tespit çalışmasında bulundu, "Mağduriyet önlenecek, yaralar sarılacak" ifadelerini kullandı.

Başkan Mustafa Demir, ekibiyle birlikte SEL bölgesinde

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, sağanak yağışın sele yol açtığı Terme İlçesi'ne giderek hasar tespit çalışmasında bulundu, "Mağduriyet önlenecek, yaralar sarılacak" ifadelerini kullandı.

23 Haziran 2019 Pazar 14:28
Başkan Mustafa Demir, ekibiyle birlikte SEL bölgesinde

Samsun'da aşırı sağanak yağışın en çok etkilediği bölge olan Terme İlçesi'ne giden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Ekiplerimiz, bölgede hayatın normale dönmesi için tüm gayretiyle çalışıyor. Halkımızın yaşadığı mağduriyet giderilecek, yaralar sarılacak" dedi.

TERME BELEDİYESİ'NDE TOPLANTI

Başkan Mustafa Demir, beraberinde Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Nihat Soğuk, Genel Sekreter İlhan Bayram, Fen İşleri Daire Başkanı Metin Köksal ile birlikte Terme Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Ali Kılıç'tan selin yol açtığı hasar durumuyla ilgili bilgileri alan Başkan Mustafa Demir, daha sonra beraberindekilerle birlikte değerlendirme toplantısı yaptı.

'TÜM ÖNLENLEMLER ALINIYOR'

Başkan Demir, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Öncelikli olarak şunu söylemeliyim ki, can kaybımızın olmaması son derecek sevindirici. Halen ekiplerimiz Terme'de hayatın normale dönmesi için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu bölgede bir daha böyle sorunlar yaşamamak için gerekli tüm önlemleri alınıyoruz." dedi.

MAHALLELER TEK TEK GEZİLECEK

Aşırı yağışların Terme'nin yanısıra Çarşamba, 19 Mayıs, Canik ve İlkadım ilçelerinde de hasara ve mağduriyete yol açtığını hatırlatan Mustafa Demir, "İlçelerimiz arasında ayrım yapmadan, mağdur durumdaki tüm mahallelerimizi tek tek gezerek yaşanan sorunları tespit edecek, bunların çözümlerini bir an önce gerçekleştireceğiz. Tarımsal alanlardaki zararların tespit edilmesi için ise şimdilik suyun tamamen çekilmesini bekliyoruz" diye konuştu.

SAKARLI'DA HASAR TESPİTİ

Başkan Mustafa Demir, belediyedeki toplantının ardından başta Sakarlı Mahallesi olmak üzere selden en çok etkilenen bölgelere geçerek burada hasar tespit çalışmasında bulundu. Vali Osman Kaymak ve DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın'ın da katıldığı arazi incelemesinde Başkan Mustafa Demir, evleri zarar gören Oğuzhan Yılmaz'ı ziyaret etti. Demir, "Bir daha böyle bir felaketin yaşanmaması için tüm tedbirleri alacağız. Vatandaşlarımızın yaraları en kısa zamanda sarılacak. Selin mağdur ettiği tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep 2019-06-23 21:19:03

Para var yer misiniz

Avatar
samsunlu 2019-06-24 00:57:44

Sayın Başkan, Gönül Belediyeciliği diyordunuz. Bu nedenle suya zammı geri çekin. ''Gönlümden geçti! '' size zam yaptım olursa, İstanbul küstü sonra Samsun da küser. İstanbul da Ucuzlayan/ucuzlatılan Ne Varsa Samsun'da da olması iyi olacağı kanaatindeyim.

Avatar
ero 2019-06-23 15:06:08

suya zam yaparken iyiydi demi.