banner388

Başkan Mustafa Demir'den önemli açıklamalar

Samsun'da, Cumhur İttifakı'na gönül verenleri buluşturan iftar yemeğine katılan Başkan Mustafa Demir, "Aldığımız ve alacağımız her kararda Samsun halkının menfaatlerini ön planda tutarız” dedi.

Başkan Mustafa Demir'den önemli açıklamalar

Samsun'da, Cumhur İttifakı'na gönül verenleri buluşturan iftar yemeğine katılan Başkan Mustafa Demir, "Aldığımız ve alacağımız her kararda Samsun halkının menfaatlerini ön planda tutarız” dedi.

02 Haziran 2019 Pazar 14:14
Başkan Mustafa Demir'den önemli açıklamalar

Başkan Mustafa Demir, Cumhur İttifakı’nın Samsun gönüllülerinden Türkan ile Celal Saral çiftinin Sevgi Kafe'de düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Yemek sonrası katılımcılara hitap eden Başkan Demir, Cumhur İttifakı’na yönelik önemli açıklamalarda bulundu. 

‘OYLARINIZA HALEL GETİRMEYECEĞİZ’

31 Mart seçimlerinin ardından Samsun'un kalkınması ve gelişmesi için büyük bir sorumluluk altına girdiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir,  “O zamandan bu zamana 2 aya yakın bir zaman geçti. Şundan emin olabilirsiniz, o gün ne söylediysem bugün aynı noktadayım. Sizlerin sorumluluğunuza, oy verme ve çalışma niyetinize halel getirecek bir duruş içinde olmayacağız. Buna benzer bir şey gördüğünüzde hiç tereddüt etmeden bizimle paylaşın" dedi.

SAMSUN’A VE ÜLKEYE HİZMET


Belediyenin kapısının Samsun halkına sonuna kadar açık olduğunu vurgulayan Başkan Demir, "Tüm kadromuzla şehrimize ve ülkemize hizmet etmek için uğraşıyoruz. Çocuklarımızı iyi bir geleceğe hazırlamak için maksimum düzeyde çalışmalar yapıyoruz.  Bu amaçlar doğrultusunda gecemizi gündüzümüze katıp şehrimize en iyi hizmeti verme gayreti ve arzusu içindeyiz” diye konuştu.

Başkan Mustafa Demir konuşmasında ayrıca, tüm konukların Ramazan Bayramı'nı kutladı ve bayramın 1’inci saat 11:007de Ömer Halisdemir Salonu’nda yapılacak ‘bayramlaşma’ programına davet etti. İftar yemeğine ayrıca Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nihat Soğuk, MHP Grup Başkan Vekili Cemalettin Kola, meclis ve encümen üyeleri ile partililer katıldı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunMustafa Demir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunlu 2019-06-02 14:50:43

Suyu zam yaparken halkin hangi menfatini dusundun? Insanlarin yuzune bakarak oruclu agizla yalan soylemeyi birakin artik. Allah su mubarek gunlerin hatrina bu kadar colugun cocugun hakkini burdada ahirettede sorsun size insAllah.

Avatar
samsun 2019-06-02 15:46:56

dogru suya 25 zam okuma bedelıne yuzde 150 zam suan turkıyenın en pahalı suyu samsunda deyılmı baskanım hela haramı bılıyosak eger

Avatar
yücel 2019-06-02 18:37:08

Başkan bırak bu işleri herkes görüyor ne hizmeti bi şey gördüğümüz yok bizim halk olarak

Avatar
Bünyo 2019-06-02 17:11:01

Ya arkadas niye sikayet ediyosunuz. Hizmet beklemeyin mutlu olun

Avatar
Engin baş 2019-06-03 02:55:39

 muatafa bakanken ne yaptibda simdi ne yapacan samsuna

Avatar
yılmaz ertem 2019-06-03 10:29:10

bakanlığında yapamadıklarını şimdi yapıyor işte
suya zam
okuma ücretine zam
daha durun hele yusuf ziya emicemin bıraktığı tirilyonluk borçlarımız var onlar nasıl ödenecek bunlar iyi günler daha nerelerden nasıl koyacaklarının hazırlıklarnı yapıyorlar

Avatar
Nuriardal 2019-06-03 17:24:07

Yusuf ziya yılmaz bitiremedi belediyeyi yemekle millet vekili yaptınız sende onun bıraktığı yerden devam et senide getirirler biyerlere calmazsan semessen akp dışlar seni zaten

Avatar
Ali 2019-06-03 15:59:39

Suya yaptığınızı gördük sizler herşeyi yapardınız