banner388

Başkan Mustafa Demir  "Büyükşehir'in tüm imkanları Samsun için kullanılacak"

AK Parti İl Başkanlığı'nın iftarına katılan Mustafa Demir, "Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin tüm gücü, tüm imkanları Samsun'u çok daha güzel bir geleceğe taşımak için kullanılacak" dedi.

Başkan Mustafa Demir  "Büyükşehir'in tüm imkanları Samsun için kullanılacak"

AK Parti İl Başkanlığı'nın iftarına katılan Mustafa Demir, "Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin tüm gücü, tüm imkanları Samsun'u çok daha güzel bir geleceğe taşımak için kullanılacak" dedi.

26 Mayıs 2019 Pazar 14:13
Başkan Mustafa Demir  "Büyükşehir'in tüm imkanları Samsun için kullanılacak"

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Samsun'u büyükşehir belediyesinin imkanlarıyla ve gücüyle her alanda çok güzel yerlere taşıyacağız. Her şey birlik ve beraberlikle mümkün" dedi. 

TÜRKİYE'DE 17 YILLIK AK PARTİ FARKI


AK Parti Samsun İl Teşkilatı tarafından, Büyükşehir Belediyesi Anakent Sosyal Tesisleri'nde iftar programı düzenlendi. Programa katılan ve iftar sonrası bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun'u çok daha güzel bir geleceğe taşıyacaklarını söyledi. Türkiye’de 17 yıllık AK Parti farkının her alanda kendini gösterdiğini ifade eden Mustafa Demir, "Kurulduğu günden bugüne bakıldığında ülkemizde çok büyük fark var. Hiçbir milletin hayatında böyle bir 17 yıl yok. En ileri ülkelerde bile böyle parlak, böyle değişim ve gelişim gösteren, dünyadaki yerini de bu kadar değiştiren başka bir devlet yok" dedi.

TÜRKİYE'NİN BAŞKENTİ SAMSUN!


31 Mart yerel seçimlerinde Samsun'un büyük bir başarı gösterdiğini belirten Başkan Demir, "31 Mart'ta bir yerel seçim yaşadık. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminden sonraki ilk yerel seçimdi. Samsun bu konuda Cumhur İttifakı'nın adaylarıyla birlikte en başarılı olan illerden biri. Seçimlerden sonra 19 Mayıs'ın 100'üncü seneyi devriyesinde kutlama programlarını icra ettik. Bütün Türkiye'nin gözü Samsun'daydı. Tabiri caizse Samsun, Türkiye'nin başkenti oldu" diye konuştu.

BİRLİKTE YOL YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ


Samsun için çok daha güzel işlere imza atacaklarını söyleyen Başkan Mustafa Demir, "Büyükşehir Belediyesi'nin tüm imkanlarını seferber ederek ve Büyükşehir'in gücüyle Samsun'u her alanda çok güzel yerlere taşıyacağız. Her şey birlik ve beraberlikle mümkün. Seçim döneminde ortaya koyduğumuz ve herkese örnek olan ortak çalışma anlayışımızı daha da geliştireceğiz. Bugüne kadar hep birlikte yol yürüdük, bundan sonra da yürümeye devam edeceğiz" dedi.

İftar programına ayrıca AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, ilçe belediye başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cemal 2019-05-26 16:28:09

Hohohohohohohoha. Büyükşehirin tüm imkanları Samsun'un AKPli zenginleri için kullanılacak demiş. Doğru söylemiş lüks ve şatafatlarından anlıyoruz.

Avatar
nadir seckin 2019-05-26 16:37:09

hadi bakalim Samsunu Samsunsporu kumeye dusurenleri zengin edip meclise tasidik...bu zamana kadar Samsun adina bir sey yapilmadi bundan sonra olurmu hic sanmiyorum..

Avatar
samsunluu 2019-05-26 15:52:24

o yüzden mi suya zam yaptın lavuk

Avatar
Adinisenkoy 2019-05-26 17:00:44

Ilk önce tasaruf şa şa lı yaşamaya lüks yaşamaya paydos başkan sanki sudiarabistan kıralı gibisiniz lüks arabalar vs .....

Avatar
Cemal 2019-05-26 18:30:54

Suya zam yapana kadar calısan işçilerine zam yap

Avatar
yüksel 2019-05-26 18:54:19

fakirin cebinden alıp su çop vergisi zamlarını zenginlere aktaracak doğru imkanları kullanacak

Avatar
Mahmut Kol 2019-05-26 21:04:28

İyi bari rahatladık biz de Trabzon şalpazarı için kullanılacak sanıyorduk.

Avatar
Tahir 2019-05-26 21:29:18

17 yıllık AK farkı...tüm imkanları kim için kullandınız..HALK için kullansaydınız yaptığınız zamlarada imkan bulursunuz demektir...ciddi ciddi siz milletin aklıyla dalga geçiyorsunuz..!!!