banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Memiş: Samsun bir sağlık şehri

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Samsun'un bir sağlık şehri olduğunu söyledi.

banner269

Başkan Memiş: Samsun bir sağlık şehri

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Samsun'un bir sağlık şehri olduğunu söyledi.

28 Mart 2018 Çarşamba 13:43
Başkan Memiş: Samsun bir sağlık şehri

Sendikasının divan toplantısı için Samsun’a gelen Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, ilk ziyaretini İl Sağlık Müdürlüğüne gerçekleştirdi. Başkan Memiş, ziyaretinde Samsun'un bir sağlık şehri olduğunu söyledi.

İl Sağlık Müdürlüğünde konuşan Memiş, "Samsun’da sağlık yöneticilerimizi ve sağlık çalışanlarımızı yerinde ziyaret ediyoruz. Akşam üzeri ise divan toplantısı ile bir araya geleceğiz. Tabii Samsun bir sağlık şehri. İnşallah ben inanıyorum ki Samsun sağlıkta daha da ilerleyecek. Sadece hastane olarak değil, sağlık hizmetleri bakımından da iyi bir noktaya geleceğini düşünüyorum. Sağlık-Sen teşkilatı Samsun’da güçlü bir teşkilat. Yerelde çalışanların sorunlarının çözülmesi noktasında mücadele ediyorlar. Bizler de genel itibariyle çalışanlarımızın diploma payının verilmesi ve emekli ücretlerinin arttırılması gibi çalışmalar yapıyoruz" ifadelerini kullandı.
 
İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Muhammet Ali Oruç ise Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
c.güven 2018-03-28 13:58:06

sağlık şehrimizde yetişkin ilaç alerji testi dahi yapılamıyor.!!!!!

Avatar
Murat Gökmen 2018-03-29 09:45:42

Kim demiş samsun sağlık kenti salı akşamı 1,5 yaşındaki yeğeni çiftlikteki Anadolu hastanesinin aciline götür dünyanın babası sadece hava tuttular saldılar ver 42 TL nerde Aciller de para alınmıyor muhabbeti samsun sağlık kentimis