banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Karaosman güven tazeledi

Ballıca Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Olağan Kongresi’nde Başkan Tuncay Karaosman güven tazeledi.

banner269

Başkan Karaosman güven tazeledi

Ballıca Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Olağan Kongresi’nde Başkan Tuncay Karaosman güven tazeledi.

24 Şubat 2018 Cumartesi 16:48
Başkan Karaosman güven tazeledi

Samsun haber - Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde Ballıca Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Olağan Kongresi yapıldı. Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Divan Başkanlığını Sinop Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Gürsel Özün yaparken yapılan oylamada Başkan Tuncay Karaosman tekrar başkan seçildi.

Tuncay Karaosman yaptığı konuşmada, “İlçemizde esnaflarımızın birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi bizleri mutlu ediyor. Ben her seferinde esnaf ve sanatkarımız ile ilgili sıkıntıları makamlara anlatma gayreti içinde oldum. Şuna inanıyorum: Esnaf ve sanatkâr bu ülkenin omurgasını teşkil ediyor. Eğer siz bu ülkeyi ayakta tutmak istiyorsanız, bu omurgaya sahip çıkmanız lazım" dedi. 

Kongreye 19 Mayıs Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Şimşek, 19 Mayıs Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlfet Gören, 19 Mayıs Ziraat Odası Başkanı Bayram Konuş, Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Fırıncılar Odası Başkanı Temel Bektaş, Pazarcılar Odası Başkanı Hüseyin Topuz ve çevre ilçe oda başkanları katıldı.

Yönetim kurulu ise şu şekilde; Tuncay Karaosman, Yaşar Sert, Salim Bayrak, Serdar Özkan ve İbrahim Yazıcı
 

Son Güncelleme: 26.02.2018 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.