banner388

Başkan Hamit Kılıç açıkladı

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Samsunhaber.com'a konuştu.

Başkan Hamit Kılıç açıkladı

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Samsunhaber.com'a konuştu.

25 Mart 2020 Çarşamba 18:48

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Koronavirüsle mücadele kapsamında belediye olarak gereken tüm tedbirlerin alındığını, bu süreçte ellerinden geleni yaptıklarını ve tüm ekiplerin düzenli olarak çalıştığını Samsunhaber.com ekibine anlattı. 

"ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR"

 Okullardan bankalara kadar tüm resmi kurumların ilaçlamasının yapılması için ekiplerin arttırıldığını söyleyen Başkan Kılıç, sürekli olarak dezenfekte işlemlerinin yapıldığını söyledi. Kılıç, Koronavirüsle mücadele kapsamında tüm önlemlerin alındığının altını çizdi.

"HALKIMIZ BİLİNÇLİ"

Hükümetin ek genelge ile kapatılması gereken yerleri açıkladıktan sonra Bafra halkının kurallara uyduğunu belirten Kılıç, Koronavirüsle mücadele ettiklerini, bu süreci başarılı bir şekilde atlatacaklarını dile getirdi. 

İLÇEYE DÖNEN UMRECİ VAR MI?

Şu an ilçede Umreden dönüp karantinada olmayan vatandaş olmadığını belirten Kılıç, bakanlığın ve valiliğin yardımıyla bu konuyla yakından ilgilendiklerini belirtti. 

FESTİVAL YAPILACAK MI?

Festivalle ilgili çalışmaların devam ettiğini söyleyen Kılıç, şu an için önemli konunun Koronavirüsle mücadele olduğunu, bu zorlu süreç atlatıldığı takdirde Kapıkaya Festivalinin yapılacağını belirtti. 

Haber: Cansu Kırcalı 

Son Güncelleme: 25.03.2020 18:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.