banner388

Başkan Güleroğlu'ndan Samsunhaber.com'a ziyaret! Flaş açıklamalar

İYİ Parti İl Başkanı Recep Güleroğlu Samsunhaber.com'u ziyaret ederek yeni yayın döneminde başarılar diledi. 

Başkan Güleroğlu'ndan Samsunhaber.com'a ziyaret! Flaş açıklamalar

İYİ Parti İl Başkanı Recep Güleroğlu Samsunhaber.com'u ziyaret ederek yeni yayın döneminde başarılar diledi. 

29 Temmuz 2020 Çarşamba 16:34
Başkan Güleroğlu'ndan Samsunhaber.com'a ziyaret! Flaş açıklamalar

Samsunhaber.com imtiyaz sahibi Erdal Şencan ve Genel Koordinatör Ünal Yavuz ile istişarede bulunan Başkan Güleroğlu İYİ Parti'de yaşanacak kongre heyecanı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti’de kongre süreci ile ilgili olarak şu ana kadar Samsun İYİ Parti İl başkanlığı için 5 ismin adaylık açıklaması yaptığını, bu kutlu hizmet yarışında birbirinden değerli adaylara başarılar dileyen Güleroğlu, "Ayrı ayrı her adayın İYİ Parti’ye bugüne kadar büyük hizmetleri oldu. Seçim nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın kaybeden olmayacak. Neticede İYİ Parti’nin kazanacağı bir yarış olacak" dedi.

Yaptığı açıklamalarda İYİ Parti’nin Samsun’da büyütülebilmesi ve iktidar hedefinin gerçekleştirilebilmesi için, birlik ve beraberlik içerisinde bir kongre geçirme temennisini dile getirerek sözlerine başlayan Güleroğlu, “İYİ Parti, Genel Başkanımız Meral AKŞENER’den başlayarak partimize teveccüh ederek oy veren seçmenimize kadar herkes çok özel insanlardır. İnanıyoruz ki, diğer bütün il başkan adayı arkadaşlarımızın da, kongre sonrasında, bayrağı taşıyan arkadaşımızla beraber birlik ve beraberlik içerisinde, bu yönde gayret göstereceklerdir. Bizler partimizin adını “İYİ” koyarak bu toplumun önüne bir nitelemeyi de beraberinde getirdik. Partimizin kuruluşundan bu güne kadar geçen süre de memnuniyetle görüyorum ki; partimize intisap eden hem seçmenimizle hem de teşkilatımızla birlikte, diğer partilerden daha yüksek bir seviye de kurulmuştur. Diğer partilerin içerisinde yaşanan ve ülke idaresine sirayet ederek hem siyasi hem de ekonomik zorluklara dönüşmüş olan; huzursuzluk, adaletsiz, liyakat esaslarına uyulmaması, haksızlıklar ve hakkaniyetsizlikler hastalıklı bir yapı haline gelmiştir. Partimize gönül veren bütün arkadaşlarımız bu hastalıklı yapıyla mücadele edecek donanıma ve güce sahiptir. Bu sebepledir ki, bu hastalıklı yapının içimize girmemesi için birlik ve beraberliğimizi koruyarak, seviyeli bir şekilde,  birbirimizi kırmadan, ötekileştirmeden, kucaklayıcı olarak, iktidar hedefimize ulaşmak için bütün aday arkadaşlarımızla beraber hep birlikte gayret göstereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 11.12.2021 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.