banner388

Başkan Göksel: Samsun'da istifa yok

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, belediye başkanlarının istifaları, 2019 yılındaki seçim çalışmaları ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Göksel: Samsun'da istifa yok

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, belediye başkanlarının istifaları, 2019 yılındaki seçim çalışmaları ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

27 Ekim 2017 Cuma 17:42
Başkan Göksel: Samsun'da istifa yok

Samsun Haber - AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, gündemle alakalı açıklamalarda bulundu. Başkan Göksel, "AK Parti olarak terörle mücadelemiz devam ediyor. Milli silahlarımızla terörle mücadele ediyoruz" ifadelerini kullandı.
 

Göksel, ülke ve dünya gündemi ile alakalı olarak, "Türkiye Cumhuriyeti, sınırları içerisinde terörle haşır neşir olmadan bulunduğu yerde onu yok etmenin yolunu arıyor. Milli silahlarımızla ve kendi güvenlik güçlerimizle, adı ne olursa olsun tüm terör örgütleriyle mücadele ediyoruz. En son İdlib olayında da oradaki terör unsurları halledildi. Güneyimizdeki bir referandum sonucu oluşan bir gerginlik meydana geldi. Dirayetli duruşumuzla ve diğer komşularımızın desteğiyle mücadele verdik. Tabii ki şunu net olarak söylememiz lazım: Terörü destekleyen unsurların karşısında Türkiye Cumhuriyeti kararlılıkla duracaktır. Biz insanımızın refahı için ne gerekiyorsa yapmak zorundayız" dedi.


"SEÇİM ÇALIŞMALARI BAŞLADI"

AK Parti’nin Samsun’daki çalışmaları hakkında da bilgi veren İl Başkanı Muharrem Göksel, “Biz parti olarak önümüzdeki 2019 seçimleri için çalışmalarımızı başlattık. Tüm teşkilatımız sahada ve çalışmalar aralıksız sürüyor. Biz halkımızla beraber yaşıyoruz ve halkın arasından gelmişliğin verdiği rahatlıkla hareket ediyoruz. Biz ne kadar milletle beraber hareket edersek AK Parti de o kadar hürmet görüyor. Tabii ki seçimlerdeki hedefimiz yüzde 50 artı 1’i almak. Yüzde 50’yi geçmek için de halkın refahını arttırıp onlara hizmet edip ve onlarla gönül bağı kurmaktır. Biz onların gönlünü yapacağız ve yüzde 50’yi geçeceğiz. Biz bu seçimlere hazırlanırken, mazlumların umudu olan partimizin onlara umut olmasını devam ettirmek için hazırlanıyoruz. İnşallah tökezlemeden yolumuza devam edeceğiz. Bize ayın başından itibaren muhtemelen bir davet olacak ve biz de bu davet sonucunda ilçe kongrelerimizin tarihini alacağız. Şimdi tarihlerini belirledikten sonra da inşallah kongrelerimizi de AK Parti’ye yakışır bir şekilde sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.


"SAMSUN'DA İSTİFA YOK"

Bazı illerde yaşanan belediye başkanlarının istifaları ile ilgili de konuşan Göksel, "Belediye başkanlarının istifası şu an gündemde. Gazetelerde de görüyoruz. Bununla ilgili Samsun’da düşünülen veya düşünülmekte olan hiçbir şey yok. Bu konuya da bu şekilde açıklık getirmek istiyorum" dedi.

Son Güncelleme: 28.10.2017 18:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BÜNYAMİN 2017-10-28 19:54:16

SAMSUNDA İSTİFA YOK HAYALLERİM YIKILDI,ATAKUMDA HUZUR BAŞKA
BAHARA KALDI.İŞGALCİLER DEVAM DEMEK.