banner388

Başkan Göksel'den yerli otomobil açıklaması

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, yerli otomobil üretimiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Göksel'den yerli otomobil açıklaması

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, yerli otomobil üretimiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

11 Aralık 2017 Pazartesi 16:06
Başkan Göksel'den yerli otomobil açıklaması

Samsun haber - AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nda Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Toplantısı yapıldı. Toplantıda konudan AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "Yerli otomobil fabrikasının Samsun'da yapılması da bizim açımızdan mükemmel olur" dedi.

"BÜYÜK KATKI SAĞLAR"


Yerli otomobil üretiminin Samsun'da yapılması konusuna değinen Başkan Göksel, "Yerli otomobilin üretimi ülkemizde yapılacak. Fabrikanın Samsun'da yapılması da bizim açımızdan mükemmel olur. Bursa'daki bir otomobil fabrikasının Bursa'ya ve etrafındaki şehirlere olan milli gelire katkısını hepimiz görüyoruz. Yerli otomobil fabrikasının Samsun'da olması da yalnızca Samsun'a değil etrafındaki illere ve Türkiye'ye büyük katkı sağlar. İnşallah, yerli otomobil fabrikası için Samsun'u uygun görürler ve buraya yaparlar. Artık Türkiye'nin bu denli yüksek bir teknolojiye kavuşması ve başlaması gerekiyor. Bu konuyla ilgili valiliğimiz ve Büyükşehir Belediyemiz gerekli çalışmalarını yürütüyor. Bizler de bu konuyla ilgili mücadelemizi sonuna kadar yürüteceğiz. Biz çalışmalarımızı millet için yapmalıyız. İnşallah yaptığımız hizmetlerin olumlu karşılığını 2019 yılında alacağız" ifadelerini kullandı. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dipsiz kuyu 2017-12-12 12:50:15

Hazırdaki firmalar yatırım için yer istiyor yer veremiyorlar da , adama sormazlar mı
yerin mi var. Samsun'lu Samsun makina sanayi yatırımını şehirden neden taşıdı.
Benim bildiğim 20 sene. 20 senedir hep aynı hikaye, karayolumuz var deniz yolumuz var hava yolumuz var, bir de demir yolumuz var. Hep konuşuyoruz, ama ortada bir şey yok.

Avatar
Recep çelik 2017-12-12 00:07:35

Sayın başkanı uzun yılardır büyük formaların kaçmasına sebep olan büyük şehır beledıye başkanı Hale’n gorevde ıken SAMSUNDA DEYIL otomobıl uretımı çivi uretımı bıle yapmazlar çünkü girişimcileri kovan sısınız

Avatar
samsunlu 2017-12-12 09:54:30

mükemmel olacağı kesin. Samsun da olması için neler yapıyorsunuz temenni ederek olmaz .Milletin seçilmiş vekillerine büyük görev düşüyor fakat istekli olduklarını zannetmiyorm