banner388

Başkan Genç Terör Saldırısına Lanet Yağdırdı

Samsun’un Canik ilçesinin Belediye Başkanı Osman Genç, dün gece yaşanan hain terör saldırısına sert tepki gösterdi.

Başkan Genç Terör Saldırısına Lanet Yağdırdı

Samsun’un Canik ilçesinin Belediye Başkanı Osman Genç, dün gece yaşanan hain terör saldırısına sert tepki gösterdi.

01 Ocak 2017 Pazar 19:43
Başkan Genç Terör Saldırısına Lanet Yağdırdı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yılbaşı gecesi İstanbul’da meydana gelen ve 39 kişinin ölümüne, 65 kişinin yaralanmasına neden olan terör saldırısına tepki gösterdi. 
Başkan Osman Genç, İstanbul'da 2017'nin ilk dakikalarında düzenlenen ve 39 kişinin ölümüne, 65 kişinin yaralanmasına neden olan hain terör saldırısı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Yayımlamış olduğu mesajında terörün, İstanbul’da çirkin, kanlı ve hain yüzünü bir kez daha gösterdiğini ifade eden Başkan Genç, "Hain saldırıda, 35 masum insanımız öldürüldü, 65 kişi de yaralandı. Milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik haince gerçekleştirilen adi saldırıyı şiddetle kınıyorum" diye konuştu.

Milli birlik ve beraberliğimizi yok etmeyi amaçlayan bu saldırılar karşısında büyük Türk Milleti, her zamankinden daha da güçlü bir şekilde birliğini ve dirliğin ortaya koyacağına yürekten inanıyorum” diye konuşan Başkan Genç, “Türkiye’nin, büyük dirilişini, yeniden şahlanışını engellemek isteyen terör, terör örgütleri, işbirlikçileri, azmettiricileri ve destekçileriyle birlikte mücadele edeceğiz. Bize düşen, birliğimizi korumaktır. Bize düşen, bizi durdurmak isteyenlere karşı tek yürek olmaktır. Alçak saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
CanikSamsunOsman Genç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.