banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Genç'ten o anketlere tepki! 

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, basın açıklaması yaptı. Başkan Genç açıklamasında anketleri eleştirdi.

banner269

Başkan Genç'ten o anketlere tepki! 

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, basın açıklaması yaptı. Başkan Genç açıklamasında anketleri eleştirdi.

21 Aralık 2018 Cuma 19:14
Başkan Genç'ten o anketlere tepki! 

Başkan Genç anketlere tepki gösterdiği açıklamada, anket ve başka yollarla siyasetin kirletildiğini dile getirdi.

Başkan Genç açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Siyaset, toplumsal hizmetin en önemli araçlarından birisidir.  Belediye Başkanlığım döneminde ve daha önceki siyasi hayatım boyunca daima ilkeli, dürüst, halka hizmeti amaçlayan bir anlayışa sahip oldum. Laf, söz, üreten değil, proje üreten bir belediye başkanı oldum. Hem ilçem adına hem de Samsun’umuz adına önemli çalışmalara imza attık. Samsun’umuzun gelecekte lider şehir olarak yapması gerektiğine inandığım çalışmaları projelendirip kamuoyuyla da paylaştım. Hamdolsun ki halkımız bize “Projeci Başkan” diyerek teveccüh göstermektedir. 

Siyaset ilkeli ve dürüst yapılırsa güzeldir. Kendi önünü açmak adına birilerini karalamak, fitne çıkartmak, manipülasyon yaratmak hangi yolla olursa olsun kamuoyunu yanlış yönlendirmek ve yanıltmak siyasi ahlaka sığmayan davranışlardır. Temiz bir siyaset adına bu tür davranışların her zaman karşısında olduğum gibi bugünden sonra da karşısında olmaya devam edeceğim.

Bizler projelerimizi sunarken ve Samsun’umuzun geleceği ile ilgili hedefler ortaya koyarken birilerinin çıkıp anketler yoluyla, dedikodu malzemelerini kullanarak manipülasyon yaratmasını hayretle izlemekteyiz. Bunun yanısıra bu tür manipülasyonları yapanların şahsımı da bu sürecin içerisine çekme gayretlerini de görmekteyiz. 

Ancak şu iyi bilinmelidir ki, şahsım olarak inandığım değerler ve kişisel ilkelerim bu tür davranışlara hiçbir zaman açık değildir. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da sadece yapacaklarımızı, hedeflerimizi, projelerimizi anlatarak dürüst ve ilkeli siyasi anlayışımızı devam ettireceğiz.  Siyasi ahlaktan yoksun bir şekilde siyasetin içerisinde olanlar anlık kazanımlar elde ettiklerini zannetseler de kısa süre içerisinde toplumsal itibarlarını sıfırlayarak siyaset sahnesinden yok olmuşlardır. Bu her zaman böyle olduğu gibi bundan sonra da böyle olacaktır. 

Maksatlı bir takım amaçlarla anket veya başka yollarla siyaseti kirleten, bilerek ve isteyerek halkı yanıltan ve hiç haketmediği halde birilerini karalayarak kirli amaçlarına ulaşmaya çalışanlarla ilgili olarak başta siyaset kurumu olmak üzere yetkililerin gerekeni yapacaklarına inanıyorum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erhan... 2018-12-21 23:37:04

başkan öyle hemen kızmaca darılmaca yok.İlk başkanlık döneminde makam odanızın kapısını söktürmüştünüz.Vatandaşla aramızda engel felan olmasın diye.Çokta güzeldi size derdimizi rahatça anlatabiliyorduk.Daha sonraki döneminizde makam odanınızın kapısını geri taktırdınız.Vatandaş size ulaşmakta zorlandı.Bu son döneminizde kapınınızın yanına ulaşmak mümkün değil etten duvarlarınız var.Yani şeffaf belediyecilik ilkesinden tamamen uzaksınız.Vatandaş size geldiğinde belediyeye bir sürü hokkabaza derdini anlatmaya çalışıyor.Biz başkana iletiriz deyip sallıyorlar.Bizde vatandaş olarak artık sizi CANiK'te görmek istemiyoruz.Yaptığınız bu bürokrasi engeli size sandıktada ders verecektir...#Değişim şart

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-12-21 19:54:25

Gerçekler acıdır sn.Başkan,anketler sizi vebpartinizi önde gösterse inanın bu sözleri etmezdiniz.

Avatar
GFB 2018-12-21 20:10:38

Yarası olan gocunurmuş bilmem anlatabildimmi.

Avatar
Memet 2018-12-22 01:18:45

Sen ilk önce kendini düzelt ondan sonra yorum yap

Avatar
adalet 2018-12-22 08:36:05

'proceci başkan'

Avatar
Samsun 2018-12-22 16:12:09

Başkan Allah'ını seversen esnafa para öde...

Avatar
erhan... 2018-12-22 09:39:05

yorumlarımızı yayınlarmısın

Avatar
sasa 2018-12-22 10:10:27

la yetmedimi:D:D: